Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.769)
Beoordelingen filteren
2.769 resultaten
Waardering van reizigers
2.101
438
145
43
42
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.101
438
145
43
42
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.769 beoordelingen
30 december 2017 beoordeeld

Supermooie suite, schoon, maar rook wel een beetje muf. Restaurants goed, met name de chinees was erg lekker. Schitterende infinity pool, met uitzicht op de Moskee. Leuk weetje, we waren in dit hotel met de F1, het Mercedes team waaronder Hamilton zaten ook in dit hotel. F1 circuit is 20 minuten met de taxi.

  • Verbleef: november 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Laurenz R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UlfBremer1, General Manager van Shangri-La Hotel, Qaryat Al Beri, Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 januari 2018
Google-vertaling

Dear Laurenz,

Thank you for your kind words, we are overjoyed that you have been satisfied with our service, and it is truly an encouragement for us to go the extra mile in ensuring a great experience to each of our guests. We look forward to welcoming you back soon

Yours sincerely,

Ulf Bremer
General Manager
Shangri-La Qaryat Al Beri, Abu Dhabi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is hotel is gewoonweg prachtig! Mijn vriendin en ik hebben toch al wat gereisd en gezien. De mensen waren gemeend vriendelijk, we kwamen niks te kort en we kregen een upgrade naar de horizon room met een prachtig uitzicht over Sheik Zayed Moskee! Een pluspunt was het privé strand om echt van de rust te kunnen genieten. Het ontbijt was meer dan gewoon, je kwam niks te kort Dedrei is iemand die me bijblijft ze kwam constant vragen of we iets nodig Hadden, aan de receptie Ivy hielp ons ook met al ons vragen. Conclusie Shangri-La wij zijn fan en daar zien ze ons zeker terug!

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank Merveille D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UlfBremer1, General Manager van Shangri-La Hotel, Qaryat Al Beri, Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juni 2017
Google-vertaling

Dear Merveille D,

Thank you very much for your review. It was a pleasure to have you as our guests and we are happy that you enjoyed our time with us. I will pass on the kind feedback to all our staff members. We look forward to welcoming you back to Shangri-La Abu Dhabi again in the nearest future.

Yours sincerely,

Ulf Bremer
General Manager
Shangri-La Qaryat Al Beri, Abu Dhabi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn 4 nachten verbleven in shangri-la. We hebben een upgrade gekregen naar een mooiere kamer met zicht op het zwembad en het strand en de moskee. Ontbijt was super lekker met héél veel keuze. Heel vriendelijk personeel die altijd voor ons klaarstonden waaronder Deidre. Het strand is een super troef, de vliegtuigen waren voor ons niet storend. Het is niet zo dat er elke 5 min een voorbijkomt. Het eten aan het zwembad was vrij prijzig voor wat het was. Buffet savonds heel lekker, en uitgebreid en allemaal ter plaatste bereid. Zeker je lid maken want dan krijg je 25% korting.
Gratis WiFi in het hele hotel zelfs op het strand.
Van hieruit vertrokken we naar Dubai. Onze checkout werd zonder problemen verlengd met 2u.
We zullen zeker opnieuw voor dit hotel kiezen.

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
1  Bedank chermoline
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UlfBremer1, General Manager van Shangri-La Hotel, Qaryat Al Beri, Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juni 2017
Google-vertaling

Dear chermoline,

Thank you for your kind words, we are overjoyed that you have been satisfied with our service, and it is truly an encouragement for us to go the extra mile in ensuring a great experience to each of our guests. We look forward to welcoming you back soon.

Yours sincerely,

Ulf Bremer
General Manager
Shangri-la Qaryat Al Beri, Abu Dhabi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een ambiance, je bent midden in een super hotel met uitzicht op het water. Het strand is elke dag perfect verzorgd en er staat altijd iemand van de bediening klaar om u te helpen met wat u dan ook wenst. De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Een groot badkamer en een lekker balkon met uitzicht over het water. Elke dag weer een super ontbijt met veel keuze. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om erg goed te dineren in de avond!

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
1  Bedank rekiwaho
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Thomas G, General Manager van Shangri-La Hotel, Qaryat Al Beri, Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 augustus 2016
Google-vertaling

Dear rekiwaho,

Thank you for sharing your feedback of your recent stay with us on Trip Advisor.

It is a pleasure to know that you have enjoyed all aspects of your stay, from the sumptuous breakfast, well appointed rooms and most importantly the attentive service all areas have added positively to your experience.

On behalf of the team at Shangri-La Qaryat Al Beri, we look forward to welcoming you back soon.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgelopen kerstvakantie in dit hotel doorgebracht. Een geweldige ervaring! Het personeel is super klantvriendelijk en staat altijd voor je klaar. De kamers zijn perfect en van alle gemakken voorzien. Wij hebben voor aanstaande kerstvakantie alweer geboekt. Misschien wel het beste hotel waar we tot nu toe geweest zijn!

Verbleef: december 2015, reisde met familie
Bedank renskevw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Thomas G, General Manager van Shangri-La Hotel, Qaryat Al Beri, Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 augustus 2016
Google-vertaling

Dear renskevw,

Thank you so much for sharing your kind compliments with the Trip Advisor community and for your continued loyalty to our brand and property in Abu Dhabi.

On behalf of the entire team at Shangri-La Qaryat Al Beri, we are already look forward to welcoming you back over the Christmas period, once again this year.

With best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken