Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.747)
Beoordelingen filteren
1.747 resultaten
Waardering van reizigers
863
546
196
77
65
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
863
546
196
77
65
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.747 beoordelingen
26 januari 2015 beoordeeld

Uitstekende ontvangst in het hotel, en goede uitleg van de bellboy.
De kamer is van alle gemakken voorzien met fijne bureaufaciliteiten en een zeer moderne tv met alle denkbare kanalen. De badkamer was ruim.
De fitness is echt voorzien van alle denkbare apparaten en heeft ideale openingstijden.
De lunch ad pool is een aanrader. Klein minpuntje is dat de kamerpasjes hun functie verliezen wanneer je deze bij je telefoon bewaard en daardoor deze opnieuw moet laten activeren tijdens je verblijf.

  • Verbleef: januari 2015, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ferrytraveling
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerSheratonAUH, General Manager van Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 januari 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for sharing your feedback with us.

We are very happy that you enjoyed your recent stay in the hotel and found our facilities to be of high quality.

Your comments about our associates professionalism and friendliness are well appreciated and have been shared with our team.

I hope that we will have the pleasure of your company soon again.

Warm regards,

Yves Tarabout
Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 maart 2014 beoordeeld

Na een geüpgraded reis vanaf Dusseldorf afgehaald door de Hotel Shuttle en na een half uurtje hartelijk welkom geheten door de staf van het Sheraton.
Inchecken ging snel en efficiënt en we kregen de mogelijkheid om voor 1000 dirham ( 200 euro) voor twee pers voor 6 dagen ontbijt, free wifi, toegang tot happy hour en toegang tot de executive lounge, alleen al het ontbijt is normaal duurder. De tip om ook lid te worden van de starwood preferred guest program leverde vervolgens nog een 20% korting op in alle restaurants( Food only) en dat terwijl lid worden kosteloos is.
Het personeel leest je de wensen van de ogen, kamers zijn efficiënt ingericht maar houden qua grootte niet over, badkamer is prachtig. We hebben genoten en komen graag terug.
Jammer is wel dat de bouwactiviteiten niet alleen voor tijdelijke overlast zorgen maar het uitzicht blijvend zullen beperken
Aanrader

Kamertip: Standaard kamers zijn aan de kleine kant.
  • Verbleef: maart 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Hans1957
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Martin_Cramer, General Manager van Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 maart 2014
Google-vertaling

Dear Hans 1957,

Your review of our hotel is certainly well appreciated and I am happy that you enjoyed your time with us and managed to make good use of the benefits offered to our preferred Starwood Preferred Guest’s (SPG).

It will be a real pleasure to welcome you again in the future and should you decide to do so, please do not hesitate to contact me directly to handle all arrangements and personally ensure of your comfort.

Once again, thank you for taking the time to share your feedback with us and warm regards

Yves
Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 januari 2014 beoordeeld

Het Sheraton " Corniche" was op een aangename manier luxueus. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Onze kamer was groot genoeg, had heerlijke bedden en een mooie badkamer. Na een drukke dag is het heerlijk uitrusten in de tuin bij het zwembad en de poolbar.
Er wordt druk gebouwd in de nabije omgeving van het hotel maar uiteindelijk stoort dat niet echt. Het hotel ligt dichtbij het strand dat ook als voetganger makkelijk te bereiken is. Vandaar dat de ligging van het hotel perfect is: bezienswaardigheden redelijk in de buurt en ook het strand om van te genieten!

Kamertip: Kies een kamer aan de tuinkant, dat is iets rustiger.
  • Verbleef: januari 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MatthiaT2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Martin_Cramer, General Manager van Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 januari 2014
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write a review of our hotel on tripadvisor.

I was pleased to read that you enjoyed your stay with us and found our team of associates to be welcoming and attentive to your needs.

I hope that we will have the pleasure of welcoming you again in the future and remain at your disposal to handle all arrangements personally.

Warm regards

Yves

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2013 beoordeeld

De kamer is aan de kleine kant voor een 5-sterren resort, ook hebben de faciliteiten eigenlijk wat meer ruimte nodig. Maar de kwaliteit is erg goed, met name de service in het algemeen en de kwaliteit van het eten in de restaurants vonden wij prima.

Verbleef: oktober 2013, reisde met familie
Bedank O S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Martin_Cramer, General Manager van Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 oktober 2013
Google-vertaling

Dear Guest,

I would like to thank you for taking the time to share your feedback on your recent stay with us on tripadvisor.

I was very pleased to read that you enjoyed the hotel’s overall facilities, quality of food and service.

Your comments on the room size have been noted as well.

Do not hesitate to contact me directly should your travels take you back to Abu Dhabi in the future as I would like to personally ensure of your comfort.

Warm regards

Yves

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 januari 2013 beoordeeld

Het hotel is perfect. Goede kamers met lekkere zachte Sheraton bedden op een goede locatie vlakbij Tourist Club (Het centrum met Abu Dhabi Mall), Marina Mall en het centrum. Mooie badkamers met douche en bad. Leuk personeel en vriendelijke mensen. Lekkere loungenbar waar je 's avonds lekker kan "chillen". Zeker de moeite waard om hier te verblijven, ook gemakkelijk te bereiken via Saadiyat eiland. Enige minpuntJE is dat er tegenover werkzaamheden aan twee enorme flatgebouwen plaatsvinden.

  • Verbleef: januari 2013, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank ThijsPeters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ThomasVanOpstal, General Manager van Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 januari 2013
Google-vertaling

Dear Mr. Peters,

Thank you for posting a review of your recent stay with us on tripadvisor.

I was very pleased to hear that you enjoyed your time with us and that our associates took good care of you.

Your comments about our location and facilities have been well noted and when it comes to our beds, we have recently replaced our total inventory and now feature the latest “Sheraton Sweet Sleeper” beds which is a custom design bed offering maximum comfort to our customers and it is indeed a very nice feature of our rooms.

I certainly hope that we will have the pleasure of receiving you again in the future and would like to remain at your disposal to personally handle all arrangements should you decide to do so.

Thank you and kind regards

Yves

Yves Tarabout
Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken