Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Raymond
Hoofddorp, Nederland

Westin Abu Dhabi

5,0 van 5 bollen30 dec 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Top ervaring, mooi hotel, goed ontbijt, heerlijk zwembad, top personeel met name Sunny deed heel goed zijn best. Mooie locatie, heerlijk om te golfen en prima spa. Heerlijk voor families en gezinnen en worden goed verzorgd. Goed geregeld met auto en parkeren
Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Bezocht met familie
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Abhishek Gurjar, Guest Services / Front Office van VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 30 dec 2022
Dear Guest, On behalf of the entire hotel team, we want to thank you for sharing your experiences with us during your recent stay at the Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa. It is always encouraging to hear feedback, particularly when it comes from those, who matter the most like you. Moving forward, please feel free to share any additional feedback on how we can elevate your experience on next visit to make it more comfortable and enjoyable. Once again, we appreciate you taking the time to share your feedback, and looking forward to have you back. Abhishek Gurjar Front Office Supervisor The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Pool and Garden View
€ 211
€ 205
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
  • RitzCarlton.com
    € 205
  • Booking.com
4.4 km van VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa
Gratis parkeren
Zwembad
€ 145
€ 123
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
4.9 km van VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 125
€ 111
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 111
21.5 km van VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa
Gratis parkeren
Zwembad
€ 47
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
8.8 km van VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 368
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 368
  • Booking.com
8.4 km van VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa
Gratis wifi
Zwembad
Go to your Happy Price
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 170
  • Algotels
4.1 km van VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 189
  • Booking.com
21.2 km van VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Official Site
    € 400
  • Expedia.com
    € 400
  • Booking.com
21.8 km van VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 256
  • Priceline
20.3 km van VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Rixos Hotels
    € 168
  • Trip.com
22.0 km van VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Abu Dhabi bekijken
Beoordelingen (1.715)
Beoordelingen filteren
1.715 resultaten
Waardering van reizigers
1.250
298
100
38
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.250
298
100
38
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.715 beoordelingen
Beoordeeld op 6 december 2022

Bij aankomst op 21 november waren we moe van de reis, weinig slaap en het tijdsverschil. Onze kamer was nog niet klaar (08:00 a.m.) maar de Manager van dienst bood ons het tijdelijke gebruik van een suite aan om ons te verschonen en even te slapen. Hoe geweldig is dat! Later werden onze koffers en golftassen naar onze nieuwe kamer gebracht .
Kamers zijn ruim, goed ingericht, schoon en met uitzicht op de golf. Service op alle vlakken super, goede faciliteiten, prachtige golfbaan, gevarieerd en heerlijk eten, heerlijk zwembaden. Makkelijk vervoer per taxi. Hotel ligt vlakbij het vliegveld en op rustige locatie. Met Nederlandse bankpas kun je dirhams tappen in geldmachine in het hotel. Altijd handig.
Speciaal woord van dank aan: Chandra, de concierge, Ishara van de diner ruimte en Chamits van de poolside.

We'll be back!!
Robertus en Boudine Welschen, Bloemendaal.

Kamertip: Bijtijds aan het buffet dan is alles 'verser'. Als de schemering intreedt dan verschijnen de muggen.
Datum van verblijf: november 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank rjmwelschen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Rohit Chand, Guest Services / Front Office van VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 december 2022
Google-vertaling

Dear Guest,

On behalf of the entire hotel team, we want to thank you for sharing your experiences with us during your recent stay at the Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa.

It is always encouraging to hear feedback, particularly when it comes from those who matter the most like you.

Please note your feedback has been shared with the hotel team as a critical way of understanding how we can continue to deliver great experiences.

Once again, we appreciate you taking the time to share your feedback and looking forward to welcome you again.


Sincerely,
Rohit Chand
Assistant Front Desk Manager
Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juni 2018 via mobiele applicatie

Geweldig personeel vooral de dame met de mooie wimpers aan de receptie en de lange heer uit het sportscafé. Vriendelijk maar niet over de top. Hotel straalt een 1001 nacht sprookje uit. Prachtige kamers en een golfcourt om je vingers bij af te likken

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde alleen
1  Bedank drees98
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 maart 2018 via mobiele applicatie

Prachtig hotel, gelegen aan de golfbaan, de hotelkamers zijn comfortabel, met goede bedden, zeer vriendelijk personeel, heel service gericht, en geweldig buffet zowel ontbijt als lunch, echt een aanrader met name voor golfers!!!

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank sassepoester
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Mar S, Manager van VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 maart 2018
Google-vertaling

Thank you for your kind words! We do appreciate such loyal guests and the fact that we met your expectations. Our colleagues main objective is to provide an amazing experience to our visitors and the views from our golf course help to bring the best out of your stay.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2017 via mobiele applicatie

Een prachtig hotel, tussen yas island en de stad, in een groene oase, heel erg rustig. Een ongelooflijke service, goede band met het personeel (in t bijzonder met Ansar), en een fantastisch ontbijt). Wel prijzig, misschien te, maar pure verwennerij. 1 nadeel: ons balkon was minder, geen uitzicht. De kamer: 10 op 10 zonder meer.
Dikke aanrader dus!!

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank pi1982uitlier
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Mar S, Manager van VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 november 2017
Google-vertaling

Dear Pi1982uitlier,

Greetings form The Westin Abu Dhabi.

We are glad to hear that you found our property nice and relaxing.
It is indeed located close enough from the city but as well provides the quiet of the countryside.

We look forward to welcome you again.

Be well,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 november 2016

Lekker en goed hotel met uiterst vriendelijk personeel. Ruime kamers. Slechts 15 minuten van luchthaven en naar centrum. Mooi uitzicht over de golfbaan. Zeer uitgebreid ontbijt. Aanrader is het Italiaanse restaurant. Ook de BBQ op de driving range is top !

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank TimCar59
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
smitsf, General Manager van VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2016

Beste TimCar59,


Bedankt voor je mooie review. Ik ben blij dat wij een goede indruk hebben achter gelaten. Ik hoop u terug te mogen ontmoeten in de toekomst.

Warm groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken