Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.128)
Beoordelingen filteren
1.128 resultaten
Waardering van reizigers
481
457
127
37
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
481
457
127
37
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.128 beoordelingen
6 december 2017 beoordeeld

Hotel met goed ontbijt mooi zwembad en schitterend uitzicht op dakterras.
Diner kan in het hotel maar ik zou niet alle avonden in het hotel eten (niet mijn keuze)
Alles makkelijk te bereiken met Taxi!

Kamertip: Ga vooral naar de Grand Mosk
  • Verbleef: november 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Ipat66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mary M, Public Relations Manager van Aloft Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 december 2017

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. We zijn blij dat je je bezoek hebt genoten. We zullen uw vriendelijke woorden zeker doorgeven aan ons team. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en voor uw verblijf bij ons. We hopen je snel weer te zien bij Aloft Abu Dhabi.

Beste wensen,
Mary Mikic

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel. schoon, verzorgd, ruime kamer met erg goed sanitair. Restaurants uitstekend, met name sushi op dakterras. Zeer vriendelijk personeel.
Bij beursbezoek de ideale plek, op paar minuten loopafstand van ADNEC.
Zwembad is een fijn extraatje.

Verbleef: maart 2017, reisde voor zaken
Bedank roelleferink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mary M, Public Relations Manager van Aloft Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 maart 2017

Dank u voor de tijd neemt om ons uw feedback te geven. We zijn blij dat je genoten van uw bezoek met ons, samen met de diensten en de stijl van Aloft. Nogmaals bedankt voor je mening en voor een verblijf bij ons. We hopen u binnenkort weer te zien bij Aloft Abu Dhabi.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
30 oktober 2016 beoordeeld

Wat een geweldig hotel, had een geweldige kamer. Goed ontbijt verschillende soorten ontbijt , goede service, goede locatie, personeel is geweldig. Zakenreizigers en vakantiegangers, dicht bij Masder City en de grootste moskee slechts 35 minuten vanaf de luchthaven.

Bedank Rob H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Mary M, Public Relations Manager van Aloft Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 november 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to give us your feedback. We're happy you enjoyed your visit with us. We will definitely pass on your kind words to our team. Thank you again for your review and for staying with us. We hope to see you again soon at Aloft Abu Dhabi.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel met veel faciliteiten. Gym en zwembad zijn prima.

Kamers zijn modern en groot. Badkamer is schoon en mooi. Ruime douche!

Flatscreen tv en heerlijke bedden.

Ontbijt is in buffetvorm in goed restaurant. Buffet heeft zowel Westersr als lokale gerechten.

Verbleef: maart 2016, reisde voor zaken
Bedank Mattijs t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Shankar S, Public Relations Manager van Aloft Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 april 2016

Dank u voor de tijd neemt om ons uw feedback te geven. We zijn blij dat je genoten van uw bezoek met ons , samen met de diensten en de stijl van Aloft. Nogmaals bedankt voor je mening en voor een verblijf bij ons. Wij hopen u binnenkort weer te zien bij Aloft Abu Dhabi.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 november 2015 beoordeeld

Groot, zakelijk hotel grenzend aan het Abu Dhabi National Exhinition Center. Het hotel maakt een geforceerde trendy indruk met overdreven design kenmerken. In elke openbare ruimte wordt je geconfronteerd met harde muziek - vooral in de lift!

  • Verbleef: oktober 2015, reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank eijsco
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Shankar S, Public Relations Manager van Aloft Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 november 2015

Dank u voor de tijd neemt om uw verblijf hier te bekijken. We hopen dat de muziek was niet te luid voor u als het is een leuke deel voor de meeste van onze gasten . Wij hopen dat u de rest van uw verblijf genoten en danken u voor uw feedback

Vriendelijke groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken