Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.090)
Beoordelingen filteren
4.090 resultaten
Waardering van reizigers
2.358
1.149
288
110
185
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.358
1.149
288
110
185
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 4.090 beoordelingen
Beoordeeld op 9 december 2017 via mobiele applicatie

Zeer goed hotel . Hele ruime kamers . Zeer goed ontbijt en bij het zwembad ook goed om te lunchen het restaurant.al het personeel heel vriendelijk bij deze wil ik susantha en kumara van housekeeping bedanken voor de goede zorg .alles was picobello in orde.aanrader dit hotel in Doha gezien de prijs kwaliteit verhouding zeer goed is

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
Bedank Rick S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ezdan H, Guest Relations van Ezdan Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 december 2017
Google-vertaling

Dear Mr. Rick,

Greetings from Ezdan Hotels

Our heartfelt gratitude for this superb review. We are truly happy that we made your stay enjoyable, and that you had a wonderful time with us. It is our pleasure to keep guests like you satisfied and we are delighted that we have exceeded your expectations.

We are looking forward to your next visits, and may we have the pleasure to host you again.

Kind Regards,
Hazel Ann Cabugao

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 oktober 2017

We verbleven 8 dagen in Ezdanhotel. De roomservice was prima. Onze speciale dank gaat uit naar Susantha en zijn collega. Hij wist ons regelmatig te verrassen met een kunstwerk, gemaakt van handdoeken.We zijn verder zeer tevreden over de verschillende faciliteiten die het hotel te bieden heeft

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank Loes557
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ezdan H, Public Relations Manager van Ezdan Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Loes557,

Thank you for the wonderful feedback!

It’s a pleasure to know that you enjoyed your stay with us. It’s even more rewarding to hear from guests -such as yourself - who recognize our efforts in creating memorable hotel experiences and rest assured that I will be sharing your kind words with the entire team here at Ezdan Hotel West Bay, Doha.

We hope that you will continue enjoying your stay with Ezdan Hotel West Bay, as we will certainly welcome the chance to impress you again!

Kind Regards,
Shafeen Ikbal

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2017 via mobiele applicatie

zeer goed hotel met veel voorzieningen en een goed restaurant en huishouding is zeer goed bedankt susantha

Mogelijkheden tot takeaway breakfast om 5:00 am

Geweldig uitzicht op 34 verdieping
Uitzicht over Doha
Verblijf ruim 21 dagen

Verbleef: september 2017, reisde voor zaken
Bedank Ramon S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ezdan H, Public Relations Manager van Ezdan Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 september 2017
Google-vertaling

Dear Ramon S,

Thank you for your recent review of our hotel. We truly appreciate your comments and we are pleased that you enjoyed your stay with us.

As a valued guest, we hope you will make us your first choice for accommodations in Ezdan!

Kind Regards,
Shafeen Ikbal

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2017

mooi hotel met diverse moderne voorzieningen zoals een groot buiten zwembad een erg grote en goed ingerichte fitnessruimte,het personeel is erg vriendelijk vooral achter de frontdesk. er is op dit moment net een renovatie van de diverse frontdesks bezig. maar we zijn daarop zeer netje gewezen.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 11robert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ezdan H, Public Relations Manager van Ezdan Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 augustus 2017
Google-vertaling

Dear 11robert,

Thank you for the positive review and the kind words. Our staff do their personal best to go above and beyond for our valued guests each day. I am pleased that we left a positive impression with you.

We look forward to having you continue to stay with us, every time you are in the Qatar, and we want you to know that we value your business!

Kind Regards,
Shafeen Ikbal

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 maart 2017

Dit hotel bestaat uit 4 grote torens die elk uit 37 (of 38?) verdiepingen bestaat. Wij hadden een kamer op de 32ste verdieping. Grote kamer met kingsize bed, een extra zitje en ruime badkamer.
Tijdens het ontbijt was er veel keus en dus voor ieder wat wils. Het buitenzwembad is behoorlijk groot. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Er is een buitenspeelplaats, een spelletjes hok en een peuterbad. Ook beschikt dit hotel over een eigen supermarkt.

De locatie is ook goed. Ongeveer 20 á 25 minuutjes rijden van het vliegveld, dicht bij een deel van de Corniche en er zijn 2 grote shoppingmalls in de buurt.

  • Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank LisjeB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ezdan H, Public Relations Manager van Ezdan Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 april 2017
Google-vertaling

Dear LisjeB,

We are delighted to have hosted you during your recent stay in Doha. We are also glad that you enjoyed the convenience of staying at our hotel, which is located in the heart of Doha, which makes everything more convenient for our all valued guests.

Thank you also for mentioning our friendly and helpful staff, we will pass on your compliments to them.

We hope that you will return to Ezdan Hotel West Bay, as we will certainly welcome the chance to impress you again!

Kind Regards,
Shafeen Ikbal

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken