Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.293)
Beoordelingen filteren
2.293 resultaten
Waardering van reizigers
1.769
386
88
26
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.769
386
88
26
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.293 beoordelingen
19 januari 2016 beoordeeld

Een heel prettig verblijf gehad in dit moderne hotel. Een kamer met "360 graden view". heel mooi! Kamers waren heel groot en de badkamer modern en schoon. Zwembad klein maar prima. Ligging van het hotel is ook ideaal!

  • Verbleef: maart 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank CharelleNijsten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WDohaHotelResidences, E-Insider van W Doha Hotel & Residences, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 januari 2016
Google-vertaling

Hello CharelleNijsten,

Thank you for your review about W Doha Hotel & Residences.

We thoroughly enjoyed reading your review, and are pleased to learn that you enjoyed your overall experience with us. Your kind words have been shared with our team, and we hope to welcome you back soon.

All the best,
The E-Insider

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 november 2015 beoordeeld

Het W doha is een trendy hotel en ziet er top op, zoals je dat van een W hotel mag verwachten. Personeel is erg behulpzaam. Kamers zijn stylvol en trendy ingericht. Het Italiaanse restaurant en de bar in het hotel zijn absolute aanraders.

  • Verbleef: september 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Minneapolistraveller
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WDohaHotelResidences, EInsider van W Doha Hotel & Residences, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 december 2015
Google-vertaling

Hello Minneapolistraveller,

Thank you very much for your review about W Doha Hotel & Residences.

We were pleased to read your kind words and are glad to learn that we could provide you with an enjoyable experience during your stay.

We hope to welcome you back soon!

All the best,
The E-Insider

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 november 2015 beoordeeld

Prima kamer, zeer hulpvaardige receptie, erg leuke clubs en in de buurt van een groot winkelcentrum. In overleg is er veel mogelijk, ook voor grotere groepen. De live muziek in de clubs is echt een aanrader. Kamers zijn niet goedkoop, maar ten opzichte van vergelijkbare hotels zeer redelijk.

Kamertip: hoog in het gebouw
  • Verbleef: februari 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank FLMGRX
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WDohaHotelResidences, EInsider van W Doha Hotel & Residences, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 december 2015
Google-vertaling

Hello FLMGRX,

Thank you very much for your review about W Doha Hotel & Residences.

We were pleased to read your kind words and are glad to learn that we could provide you with an enjoyable experience during your stay.

We hope to welcome you back soon!

All the best,
The E-Insider

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ben een paar keer in W Doha geweest en altijd zeer onder de indruk geweest van het hotel.
Het personeel is zeer bekwaam en hulpzaam. Ik was een aantal spullen vergeten (oa manchetknopen en telefoonoplader) en kon deze snel lenen van het hotel.

Dit hotel heeft met Wham

en Chrystal de beste uitgaansplekken van de stad.

Verbleef: oktober 2015, reisde voor zaken
1  Bedank douwe28
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WDohaHotelResidences, EInsider van W Doha Hotel & Residences, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 oktober 2015
Google-vertaling

Hello douwe28,

Thank you for your review about W Doha Hotel & Residences.

It was an absolute pleasure reading your feedback. Glad that you've enjoyed your past stays with us and that you were able to experience our Whatever/Whatever service culture. Thank you for your compliments about service and outlets. Hope to welcome you back soon.

All the best,
The E-Insider

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2015 beoordeeld

Een paar daagjes in Doha voor wat vrienden te bezoeken en het was tijd voor het W hotel te boeken. Als je op zoek bent naar Trendy Hotels dan ben je hier op het goede adres. Kamers , Bediening, Eten en WIP Lounge zijn super. Je moet zeker een etentje boeken bij het Spice Market Restaurant in het hotel, reserveer op tijd want het is er altijd druk. Super hotel niets op aan te merken, zeker zijn geld waard

Kamertip: Hogere kamers hebben een wat beter uitzicht
  • Verbleef: mei 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Skippy777
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WDohaHotelResidences, Einsider van W Doha Hotel & Residences, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 september 2015
Google-vertaling

Hello Skippy777,

Thank you for your review about W Doha Hotel & Residences.

We loved reading about your experience with us and are glad that you enjoyed the room, the food and our services.

Your kind words have been shared with all our talents and we hope to welcome you back soon.

All the best,
The E-Insider

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken