Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.997)
Beoordelingen filteren
1.997 resultaten
Waardering van reizigers
1.635
279
54
17
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.635
279
54
17
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.997 beoordelingen
28 december 2016 beoordeeld

Dit hotel ligt op loopafstand van leuke restaurantjes en ontbijtadresjes. Vanuit deze buurt loop je op een gezellige manier naar verschillende wijken in de stad. Aardig en behulpzaam personeel. Toen de kamer nog niet helemaal klaar was kregen wij een heerlijke cappuccino aangeboden op een klein maar heel gezellig terrasje bij het hotel. Er hangen en staan veel kunstobjecten.

Verbleef: november 2016
Bedank Carry17
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DiaghilevTelAviv, Manager van The Diaghilev, LIVE ART Suites Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 januari 2017
Google-vertaling

Dear Carry17,
Thank you for your review.
We hope to see you again in our hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 november 2012 beoordeeld via mobiele applicatie

Gelegen in een woonwijk, niet ver van Rothchild Blvd, is dit een geweldig hotel. De kunst in het gebouw is prachtig.

De suite is ruim, schoon en heeft een fijn balkon met mooi uitzicht over de hele stad. Het personeel is vriendelijk en heeft in tegenstelling tot wat gangbaar is in Israël, daadwerkelijk zin om jou verblijf aangenaam te maken.

Het hotel heeft geen restaurant of bar, dus voor het ontbijt moet je naar Rothchild Blvd. maar dat is vlakbij. Al met al een geweldig hotel.

  • Verbleef: november 2012
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank DvdM_1982
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DiaghilevTelAviv, Guest Relations Representative van The Diaghilev, LIVE ART Suites Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 november 2012

Geachte DvdM_1982,

Hartelijk dank voor uw beoordeling!
We waren blij te mogen verwelkomen de gelegenheid om u te Diaghilev Heb.

Hebben gezegd als jij, en het hotel ligt vlak bij Rothschild Boulevard en ligt dicht bij vele cafes, bars, restaurants, winkelcentra en toeristische attracties.

Bovendien, we waren blij om te horen dat u het ontwerp van onze bohemien hotel vond.

Wij hopen u snel te zien!

Met vriendelijke groet,
Het team Diaghilev

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2012 beoordeeld

We zijn net een dag terug in Nederland. Diaghilev voor de tweede keer bezocht. Dit keer nog beter dan de vorige keer. Mensen van de receptie zijn zeer behulpzaam en supervriendelijk! We zaten in kamer 310, heel goede kamer. Er werd goed schoongemaakt. Het hotel heeft inderdaad nog steeds geen uithangbord of de naam op de voordeur vermeld, waarom niet, weet niemand. We kregen bij aankomst water en koekjes op kamer, paar dagen later een fles cava, een paar dagen later een fles witte wijn, wat een verwennerij! Mocht je niet weten waar of wat je wil eten, vraag het aan iemand van de receptie, zij hebben goede tips.

  • Verbleef: mei 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank lisaNetherlands
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 april 2012 beoordeeld

Dit is een zeer leuk boetiek hotel met zeer vriendelijke medewerkers. Wegens slechte weersomstandigheden en sneeuw in Europa had onze vlucht vertraging en was het onzeker of we nog diezelfde dag in het hotel gingen geraken. We hebben 2 maal telefonisch contact opgenomen met de balie om hen te verwittigen en zijn uiteindelijk heel laat 's nachts in het hotel toegekomen. Men heeft ons niets aangerekend voor late check-in en was zeer vriendelijke en behulpzaam op dat late uur.
Verder fijne locatie met leuke ontbijtbarretjes in de buurt, er is geen ontbijt in het hotel mogelijk maar je krijgt een voucher voor 3 mogelijke ontbijtplekken en dat was echt zeer gezellig!
Rustig verblijf gehad in een mooi hotel!

  • Verbleef: mei 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sophie V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
16 september 2011 beoordeeld

Het beste dat je kunt in Tel Aviv kunt hebben, top-design, top-comfort, het bed is geweldig, de kamer is groot en het personeel is perfect.
De prijs is meer dan correct voor dit soort hotel, we waarderen de beschikbaarheid van het personeel en het plezier om schilderijen en beeldhouwwerken te zien.. ik zal teruggaan naar dit hotel.

2  Bedank MARCK B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.fr. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken