Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.765)
Beoordelingen filteren
1.765 resultaten
Waardering van reizigers
1.252
245
126
67
75
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.252
245
126
67
75
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 1.765 beoordelingen
Beoordeeld op 14 september 2019

Groot en verzorgd hotel. Vriendelijk personeel en leuke animatie.
Eten is gevarieerd maar niet altijd even warm. Vaak nog genoeg plaats aan het zwembad.
Soms lang wachten op de lift aangezien het 12 verdiepingen zijn en maar 4 liften.

Buiten het hotel weinig te zien, maar animatie zorgt voor een leuke avond en anders is het centrum van Kusadasi ook een aanrader!

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank MirteB00
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2019 via mobiele applicatie

Wij zijn hier nu voor de 5de x en is een super hotel. Alles wordt hier zeer proper onderhouden. Personeel is zeer vriendelijk. Iedereen doet er alles aan om u een super vakantie te bieden. Animatie team heeft altijd een uitgebreid programma gemaakt en s’avonds zijn er uitstekende shows.
We komen hier zeker en vast terug!
Bedankt Casper en Emir.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Christel G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AyazNihal, Konuk İlişkileri Müdürü van Palm Wings Ephesus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Hereby we would like to thank you for taking the time to write a review about Palm Wings Ephesus and for your recommendations, your kind words regarding the facilities, services and staff are very much appreciated.

We will forward your motivating words of appreciation to the staff you've mentioned and their managers.

We hope to welcome you here once again,

With kind regards,

Nihal Süzen Ayaz
Guest Relations Manager
grm.efes@palmwings.com.tr

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2019

We zijn hier gekomen voor 13 dagen en we vinden dit hotel echt geweldig. Hotel en de kamers zijn heel proper. Ze doen echt hun uiterste best om dit heel proper te houden. Aan eten en drinken heb je heel veel keuze. Animatie team is altijd super enthousiast en hebben altijd een groot aanbod om je te entertainen. Enorm bedankt Emir en Casper. We komen zeker terug hier

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Kimberly D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AyazNihal, Konuk İlişkileri Müdürü van Palm Wings Ephesus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

We are glad that you have taken the time to write about Palm Wings Ephesus, and pleased to read that you have spent such a great time here.
We hope this is a holiday you will remember for a long time, and it is our pleasure to welcome you here once more!

With kind regards,
Nihal Süzen Ayaz
Guest Relations Manager
grm.efes@palmwings.com.tr

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2019 via mobiele applicatie

Het is een zeer mooi hotel. Het eten is zeer lekker en het animatieteam is super leuk. Alle dagen is er iets te doen en zeer mooie show's. Er zijn veel zwembaden waar je in kan zwemmen en kan plezier hebben. De mensen van het animatieteam zijn zeer vriendelijk en kindvriendelijk.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Febe D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AyazNihal, Konuk İlişkileri Müdürü van Palm Wings Ephesus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for taking the time to review Palm Wings Ephesus. We are very glad to read that you have spent such a lovely time here with us. Your kind words are being forwarded to our Hotel management, and we hope that you'll choose once more for Palm Wings to spend your holiday in the near future!

With kind regards,.

Nihal Süzen Ayaz
Guest Relations Manager
grm.efes@palmwings.com.tr

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2019

Wat hebben wij genoten! Heerlijk hotel aan zee, met fijn strand. Heerlijk eten en vriendelijk personeel! Zouden zo weer terug gaan! Alles zag er schoon uit. Mooie zwembaden! Alleen geen winkels in de buurt, maar met taxi zo in kusadasi.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank elles V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AyazNihal, Konuk İlişkileri Müdürü van Palm Wings Ephesus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for taking the time to review Palm Wings Ephesus. We are very glad to read that you have spent such a lovely time here with us. Your kind words are being forwarded to our Hotel management, and we hope that you'll choose once more for Palm Wings to spend your holiday in the near future!

With kind regards,.

Nihal Süzen Ayaz
Guest Relations Manager
grm.efes@palmwings.com.tr

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken