Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Tomtom Suites(Istanbul)
US$ 206
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 169
US$ 129
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 158
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hilton Istanbul Bosphorus(Istanbul)
US$ 228
US$ 204
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Faros Hotel Taksim(Istanbul)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 166
US$ 161
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Urban Suites(Istanbul)(Heel veel waar voor je geld!)
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 164
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Roomservice
US$ 126
US$ 123
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Yasmak Sultan Hotel(Istanbul)
US$ 149
US$ 131
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Swissotel The Bosphorus(Istanbul)
US$ 379
US$ 259
Cancelon
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 481
US$ 432
Cancelon
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (482)
Beoordelingen filteren
482 resultaten
Waardering van reizigers
296
125
40
11
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
296
125
40
11
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 482 beoordelingen
10 december 2016 beoordeeld

Prima zakenhotel met goede persoonlijke zorg en service en heerlijke Spa. Ook goed adres voor zomerse vakantie of verblijf als toerist.
Bij mooi weer is het goed toeven aan het mooie zwembad maar op de ligstoelen van het prachtige binnenbad kom je ook tot rust.

  • Verbleef: december 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
1  Bedank Hansvbrussel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2016 beoordeeld

Super hotel alles tip top voor de 2 maal dit gekozen echt heel goed personeel super vriendelijk hotel super mooi kamers mooi ruim zeer mooie badkamers heel mooi buitenzWembad zalig in de zomer binnenzwembad ook zeer aangenaam

Elk jaar brengen we bezoekje aan Istanbul maar onze keuze is gemaakt we keren zeker volgend jaar weer terug

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank nathaliemeurice09
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sven H, General Manager van Hyatt Regency Istanbul Atakoy, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 augustus 2016
Google-vertaling

Dear nathaliemeurice09;
Thank you for your quick post on TA. We are happy that we delivered you the Hyatt touch and you had a great stay with us.

Thank you again for your loyalty to Hyatt Brand and the sincere commendation and we hope to have the pleasure of welcoming you back soon.

Kind regards,
Sven Hoffmeyer
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2016 beoordeeld

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Sven H, General Manager van Hyatt Regency Istanbul Atakoy, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 augustus 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
13 april 2016 beoordeeld

Locatie uitstekend, vlakbij Ataturk Airport en Wordtradecentre (beurs). Prima hotel natuurlijk met veel faciliteiten. Mooie tuin met buitenzwembad. Binnen zwembad met hammam etc etc. Ontbijt uitstekend .

  • Verbleef: april 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank tejostr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sven H, General Manager van Hyatt Regency Istanbul Atakoy, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 mei 2016
Google-vertaling

Dear PRIMA VOOR ZAKENBEZOEK"
The team joins me in expressing our appreciation for your valued comments and praises and I am delighted to know that you had a good stay at Hyatt Regency Istanbul Ataköy. I will communicate your commendation to the team.

We invite you to visit us on Facebook (hyattregencyistanbulatakoy), and Instagram (hyattregencyistanbulatakoy) for exclusive offers, events, destination tips and more.


We look forward to your visiting again.

Sven Hoffmeyer
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerste maal maar zeker niet de laatste !
Heel mooi hotel alles tip top ontbijt super lekker en uitgebreid !
Heel mooi buitenzwembad !
Als ik terug na Istanbul ga kom ik zeker terug na dit hotel !
Gewoon super

Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
Bedank Nathalie996
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stefan R, General Manager van Hyatt Regency Istanbul Atakoy, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Nathalie996,

Warm greetings from Hyatt Regency Istanbul Ataköy! Thank you for sharing your candid feedback.

I am delighted that you enjoyed your stay experience. My team is proud to hear your nice words related to the breakfast.

We are glad that you are planning to return and it will be our genuine pleasure to welcome you again.

Regards,

Stefan Radstrom
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken