Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Tomtom Suites(Istanbul)
US$ 200
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Faros Hotel Taksim(Istanbul)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 139
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hilton Istanbul Bosphorus(Istanbul)
US$ 223
US$ 198
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 141
US$ 125
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Grand Hyatt Istanbul(Istanbul)
US$ 218
US$ 188
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 172
US$ 163
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Swissotel The Bosphorus(Istanbul)
US$ 444
US$ 290
Swissotel.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Urban Suites(Istanbul)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 159
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Elite World Business(Istanbul)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 74
US$ 58
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 554
US$ 403
HotelsClick
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (327)
Beoordelingen filteren
327 resultaten
Waardering van reizigers
211
83
26
4
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
211
83
26
4
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 327 beoordelingen
20 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Personeel +
Accommodatie +
Ontbijt +
Bijna geen geluidsoverlast (tram)
Schoonheid +

Kortom goed verblijf voor gemiddeld prijs.

Ik raad dit hotel zeker aan voor iedereen, of je alleen komt of met je gezin, zeker een aanrader!

Verbleef: september 2016, reisde met familie
Bedank Ebru Y
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel Olimpiyat is een prima hotel!
Het is een schoon hotel met een lekker ontbijt en vriendelijk personeel die altijd aanwezig is.
Openbaar vervoer makkelijk bereikbaar
Het is dus zeker een aanrader!

Verbleef: september 2016, reisde met familie
Bedank Uzeyir D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijkheid en goede service van het personeel. Het eten en de bediening was heel goed. Hotel was heel netjes en de kamers waren goed schoon. Het personeel was zeer vriendelijk. Ook was een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ligging is super. Transfer was ook goed.

Verbleef: mei 2016, reisde met familie
Bedank Emel D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Genel Müdür van Olimpiyat Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 mei 2016
Google-vertaling

Dear Emel D,

Our Dearest guest,,

Thank you very much for your valuable review here about our hotel.It is a great pleasure to read that you enjoyed staying in our hotel and went home with memorable moments from Istanbul.

Your feedback is very important to us as our guest satisfaction is our main priority

We would love to welcome you back here again on your upcoming trips

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel Olimpiyat is een prima en goed hotel! De meeste bezienswaardigheden, een tram en een park zijn op loopafstand. Het is een schoon hotel met een lekker ontbijt. Alleen mag het wel iets meer variëren, maar dat is mijn eigen mening. Het is dus zeker een goede aanrader!

Verbleef: oktober 2015, reisde met familie
Bedank Rosan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel. Makkelijk bereikbaar en een hele goede services. Daarnaast zijn de medewerkers erg behulpzaam vooral de heer Yucel en Huseyin. De ontbijt die wordt aangeboden is prima en heel smakkelijk. Zeker het waard om nogmaals hier te komen.

Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
Bedank Saim S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Konuk İlişkileri Müdürü van Olimpiyat Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 september 2015
Google-vertaling

Dear our guest,
We would like to thank you for your review and am very happy to read that your stay here with us has been a pleasing one.

Hearing the encouraging comments of our guests motivates us more than anything telling us that we are on the right path.

We look forward to seeing you with us again.

Kind Regards
Olimpiyat Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken