Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima hotel”
Beoordeling van Olimpiyat Hotel

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
Olimpiyat Hotel
Beoordeeld als nr. 139 van 1.163 hotels in Istanbul
Certificaat van uitmuntendheid
12 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel. Uitgebreid ontbijt. Kamers zijn schoon. Locatie is perfect. Overal dichtbij. Vriendelijk personeel. Dik 5 sterren. Prijs is ook lekker goedkoop. Uitstekend hotel voor bijvoorbeeld een weekendje weg.

Verbleef: December, 2016, reisde met een partner
Bedank Ufuk K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (285)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 285 beoordelingen

20 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Personeel +
Accommodatie +
Ontbijt +
Bijna geen geluidsoverlast (tram)
Schoonheid +

Kortom goed verblijf voor gemiddeld prijs.

Ik raad dit hotel zeker aan voor iedereen, of je alleen komt of met je gezin, zeker een aanrader!

Verbleef: September, 2016, reisde met familie
Bedank Ebru Y
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel Olimpiyat is een prima hotel!
Het is een schoon hotel met een lekker ontbijt en vriendelijk personeel die altijd aanwezig is.
Openbaar vervoer makkelijk bereikbaar
Het is dus zeker een aanrader!

Verbleef: September, 2016, reisde met familie
Bedank Uzeyir D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijkheid en goede service van het personeel. Het eten en de bediening was heel goed. Hotel was heel netjes en de kamers waren goed schoon. Het personeel was zeer vriendelijk. Ook was een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ligging is super. Transfer was ook goed.

Verbleef: Mei, 2016, reisde met familie
Bedank Emel D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Genel Müdür van Olimpiyat Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 mei 2016
Google-vertaling

Dear Emel D,

Our Dearest guest,,

Thank you very much for your valuable review here about our hotel.It is a great pleasure to read that you enjoyed staying in our hotel and went home with memorable moments from Istanbul.

Your feedback is very important to us as our guest satisfaction is our main priority

We would love to welcome you back here again on your upcoming trips

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel Olimpiyat is een prima en goed hotel! De meeste bezienswaardigheden, een tram en een park zijn op loopafstand. Het is een schoon hotel met een lekker ontbijt. Alleen mag het wel iets meer variëren, maar dat is mijn eigen mening. Het is dus zeker een goede aanrader!

Verbleef: Oktober, 2015, reisde met familie
Bedank Rosan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel. Makkelijk bereikbaar en een hele goede services. Daarnaast zijn de medewerkers erg behulpzaam vooral de heer Yucel en Huseyin. De ontbijt die wordt aangeboden is prima en heel smakkelijk. Zeker het waard om nogmaals hier te komen.

Verbleef: Augustus, 2015, reisde met familie
Bedank Saim S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Konuk İlişkileri Müdürü van Olimpiyat Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 september 2015
Google-vertaling

Dear our guest,
We would like to thank you for your review and am very happy to read that your stay here with us has been a pleasing one.

Hearing the encouraging comments of our guests motivates us more than anything telling us that we are on the right path.

We look forward to seeing you with us again.

Kind Regards
Olimpiyat Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een geweldige hotel klantvriendelijk,schoon lekker ontbijt zoek je een hotel vlakbij alles ik raad jullie deze hotel zeker aan 12 uur uitchecken geen probleem je koffers mag je achter laten

Verbleef: Mei, 2015, reisde met vrienden
Bedank Songulaytac
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Konuk İlişkileri Müdürü van Olimpiyat Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juni 2015
Google-vertaling

Our Dearest Guest,

I am thrilled to read that you had a pleasant stay with us; we aim to make our guests feel truly welcome and comfortable throughout their time with us and so I am delighted to learn that this was noticed and that you liked your room and the facilities.

Warm Regards
Kind Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Istanbul bekeken
Sultanahmet
Yasmak Sultan Hotel
Yasmak Sultan Hotel
nr. 25 van 1.163 in Istanbul
1.348 beoordelingen
Sultanahmet
Hotel Evsen
Hotel Evsen
nr. 224 van 1.163 in Istanbul
334 beoordelingen
Sultanahmet
Historia Hotel
Historia Hotel
nr. 156 van 1.163 in Istanbul
546 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Sultanahmet
Hotel Ipek Palas
Hotel Ipek Palas
nr. 584 van 1.163 in Istanbul
983 beoordelingen
Sultanahmet
Hotel Ilkay
Hotel Ilkay
nr. 63 van 1.163 in Istanbul
976 beoordelingen
Sultanahmet
Turvan Hotel
Turvan Hotel
nr. 398 van 1.163 in Istanbul
213 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Olimpiyat Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Olimpiyat Hotel

Adres: Ebusuud Cad. Erdogan Sok. No:6 Sirkeci, Istanbul 34410, Turkije
Locatie: Turkije > Istanbul > Sultanahmet
Voorzieningen:
Gratis ontbijt Restaurant Roomservice
Stijl hotel:
Nr. 75 voordelig hotel in Istanbul
Nr. 115 familiehotel in Istanbul
Nr. 147 romantisch hotel in Istanbul
Prijsklasse: € 30 - € 71 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3 ster(ren) — Olimpiyat Hotel 3*
Aantal kamers: 59
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van TripOnline SA, Agoda, Expedia, Hotels.com, Booking.com, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Olimpiyat Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Olimpiyat Hotel Istanbul

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding