Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Olimpiyat Hotel
Hotels in de buurt
Tomtom Suites(Istanbul)
US$ 182
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Faros Hotel Taksim(Istanbul)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 118
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 138
US$ 118
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Diva's Hotel(Istanbul)
US$ 40
Booking.com
Zie aanbieding
US$ 109
US$ 100
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
InterContinental Istanbul(Istanbul)
US$ 252
US$ 169
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Hilton Istanbul Bosphorus(Istanbul)
US$ 232
US$ 202
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 224 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 156
US$ 148
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 191
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Swissotel The Bosphorus(Istanbul)
US$ 376
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Beoordelingen (323)
Beoordelingen filteren
323 resultaten
Waardering van reizigers
210
82
24
4
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
210
82
24
4
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 323 beoordelingen
9 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijkheid en goede service van het personeel. Het eten en de bediening was heel goed. Hotel was heel netjes en de kamers waren goed schoon. Het personeel was zeer vriendelijk. Ook was een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ligging is super. Transfer was ook goed.

Verbleef: mei 2016, reisde met familie
Bedank Emel D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Genel Müdür van Olimpiyat Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 mei 2016
Google-vertaling

Dear Emel D,

Our Dearest guest,,

Thank you very much for your valuable review here about our hotel.It is a great pleasure to read that you enjoyed staying in our hotel and went home with memorable moments from Istanbul.

Your feedback is very important to us as our guest satisfaction is our main priority

We would love to welcome you back here again on your upcoming trips

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel Olimpiyat is een prima en goed hotel! De meeste bezienswaardigheden, een tram en een park zijn op loopafstand. Het is een schoon hotel met een lekker ontbijt. Alleen mag het wel iets meer variëren, maar dat is mijn eigen mening. Het is dus zeker een goede aanrader!

Verbleef: oktober 2015, reisde met familie
Bedank Rosan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel. Makkelijk bereikbaar en een hele goede services. Daarnaast zijn de medewerkers erg behulpzaam vooral de heer Yucel en Huseyin. De ontbijt die wordt aangeboden is prima en heel smakkelijk. Zeker het waard om nogmaals hier te komen.

Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
Bedank Saim S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Konuk İlişkileri Müdürü van Olimpiyat Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 september 2015
Google-vertaling

Dear our guest,
We would like to thank you for your review and am very happy to read that your stay here with us has been a pleasing one.

Hearing the encouraging comments of our guests motivates us more than anything telling us that we are on the right path.

We look forward to seeing you with us again.

Kind Regards
Olimpiyat Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een geweldige hotel klantvriendelijk,schoon lekker ontbijt zoek je een hotel vlakbij alles ik raad jullie deze hotel zeker aan 12 uur uitchecken geen probleem je koffers mag je achter laten

Verbleef: mei 2015, reisde met vrienden
Bedank Songulaytac
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Konuk İlişkileri Müdürü van Olimpiyat Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juni 2015
Google-vertaling

Our Dearest Guest,

I am thrilled to read that you had a pleasant stay with us; we aim to make our guests feel truly welcome and comfortable throughout their time with us and so I am delighted to learn that this was noticed and that you liked your room and the facilities.

Warm Regards
Kind Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2015 beoordeeld

4 dagen/3 nachten verbleven in Olimpiyat. Hebben er enorm van genoten. Hadden 4-persoons-familiekamer. Ideale ligging. Schoon. Vriendelijke medewerkers. Lekker, uitgebreid ontbijtbuffet.Handige shuttle vliegveld. Engelssperekende receptiemedewerker gaf veel informatie/tips, ook over restaurants; reserveerde voor ons. We raden dit hotel aan.

  • Verbleef: april 2015, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Gabrielle2403
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Guest Relations Manager van Olimpiyat Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 mei 2015
Google-vertaling

Dear Gabrielle...,

Than you very mch for taking time and write such a nice comment about our hotel. It is always our pleasure to welcome and host our guest pleasntly.

We hope that your travel plans would bring you back to Istanbul in future again and give us another chance to welcome you with a pleasure and make sure you well served,

Warm Regards
Olimpiyat Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken