Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hotel olimpiyat ”
Beoordeling van Olimpiyat Hotel

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 7 websites!
Olimpiyat Hotel
Beoordeeld als nr. 131 van 1.159 hotels in Istanbul
Certificaat van uitmuntendheid
20 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel Olimpiyat is een prima hotel!
Het is een schoon hotel met een lekker ontbijt en vriendelijk personeel die altijd aanwezig is.
Openbaar vervoer makkelijk bereikbaar
Het is dus zeker een aanrader!

Verbleef: September, 2016, reisde met familie
Bedank Uzeyir D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (281)
Er zijn nieuwere beoordelingen voor Olimpiyat Hotel
Bekijk de nieuwste beoordelingen
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 9 van 281 beoordelingen

9 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijkheid en goede service van het personeel. Het eten en de bediening was heel goed. Hotel was heel netjes en de kamers waren goed schoon. Het personeel was zeer vriendelijk. Ook was een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ligging is super. Transfer was ook goed.

Verbleef: Mei, 2016, reisde met familie
Bedank Emel D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Genel Müdür van Olimpiyat Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 mei 2016
Google-vertaling

Dear Emel D,

Our Dearest guest,,

Thank you very much for your valuable review here about our hotel.It is a great pleasure to read that you enjoyed staying in our hotel and went home with memorable moments from Istanbul.

Your feedback is very important to us as our guest satisfaction is our main priority

We would love to welcome you back here again on your upcoming trips

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel Olimpiyat is een prima en goed hotel! De meeste bezienswaardigheden, een tram en een park zijn op loopafstand. Het is een schoon hotel met een lekker ontbijt. Alleen mag het wel iets meer variëren, maar dat is mijn eigen mening. Het is dus zeker een goede aanrader!

Verbleef: Oktober, 2015, reisde met familie
Bedank Rosan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel. Makkelijk bereikbaar en een hele goede services. Daarnaast zijn de medewerkers erg behulpzaam vooral de heer Yucel en Huseyin. De ontbijt die wordt aangeboden is prima en heel smakkelijk. Zeker het waard om nogmaals hier te komen.

Verbleef: Augustus, 2015, reisde met familie
Bedank Saim S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Konuk İlişkileri Müdürü van Olimpiyat Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 september 2015
Google-vertaling

Dear our guest,
We would like to thank you for your review and am very happy to read that your stay here with us has been a pleasing one.

Hearing the encouraging comments of our guests motivates us more than anything telling us that we are on the right path.

We look forward to seeing you with us again.

Kind Regards
Olimpiyat Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een geweldige hotel klantvriendelijk,schoon lekker ontbijt zoek je een hotel vlakbij alles ik raad jullie deze hotel zeker aan 12 uur uitchecken geen probleem je koffers mag je achter laten

Verbleef: Mei, 2015, reisde met vrienden
Bedank Songulaytac
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Konuk İlişkileri Müdürü van Olimpiyat Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juni 2015
Google-vertaling

Our Dearest Guest,

I am thrilled to read that you had a pleasant stay with us; we aim to make our guests feel truly welcome and comfortable throughout their time with us and so I am delighted to learn that this was noticed and that you liked your room and the facilities.

Warm Regards
Kind Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2015 beoordeeld

4 dagen/3 nachten verbleven in Olimpiyat. Hebben er enorm van genoten. Hadden 4-persoons-familiekamer. Ideale ligging. Schoon. Vriendelijke medewerkers. Lekker, uitgebreid ontbijtbuffet.Handige shuttle vliegveld. Engelssperekende receptiemedewerker gaf veel informatie/tips, ook over restaurants; reserveerde voor ons. We raden dit hotel aan.

  • Verbleef: April, 2015, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Gabrielle2403
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Guest Relations Manager van Olimpiyat Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 mei 2015
Google-vertaling

Dear Gabrielle...,

Than you very mch for taking time and write such a nice comment about our hotel. It is always our pleasure to welcome and host our guest pleasntly.

We hope that your travel plans would bring you back to Istanbul in future again and give us another chance to welcome you with a pleasure and make sure you well served,

Warm Regards
Olimpiyat Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 april 2015 beoordeeld

Dit hotel ligt echt ideaal om van de oude stad te genieten.
Op een steenworp afstand van het Topkapi Paleis, ayia Sophia en de Blauwe Moskee.
Ook de Grote bazaar is op loop afstand.

De kamers zijn praktisch ingericht. Netjes. Ruime badkamer.
Helaas wel erg warm op de kamer. Ondanks dat het buiten nog fris was. Airco blies warme lucht ondanks dat ik hem op 15 graden had ingesteld.
Ontbijt was prima.

Tram was direct op de hoek.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Verbleef: April, 2015, reisde voor zaken
1  Bedank Langosta 7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Istanbul bekeken
Sultanahmet
Hotel Ipek Palas
Hotel Ipek Palas
nr. 574 van 1.159 in Istanbul
979 beoordelingen
Sultanahmet
Yasmak Sultan Hotel
Yasmak Sultan Hotel
nr. 27 van 1.159 in Istanbul
1.279 beoordelingen
Sultanahmet
Hypnos Design Hotel
Hypnos Design Hotel
nr. 185 van 1.159 in Istanbul
363 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Sultanahmet
Turvan Hotel
Turvan Hotel
nr. 370 van 1.159 in Istanbul
211 beoordelingen
Sultanahmet
Hotel Ilkay
Hotel Ilkay
nr. 83 van 1.159 in Istanbul
947 beoordelingen
Sultanahmet
Sude Konak Hotel
Sude Konak Hotel
nr. 435 van 1.159 in Istanbul
157 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Olimpiyat Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Olimpiyat Hotel

Adres: Ebusuud Cad. Erdogan Sok. No:6 Sirkeci, Istanbul 34410, Turkije
Locatie: Turkije > Istanbul > Sultanahmet
Voorzieningen:
Gratis ontbijt Restaurant Roomservice
Stijl hotel:
Nr. 86 voordelig hotel in Istanbul
Nr. 115 familiehotel in Istanbul
Nr. 147 romantisch hotel in Istanbul
Prijsklasse: € 40 - € 68 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3 ster(ren) — Olimpiyat Hotel 3*
Aantal kamers: 59
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Hotels.com, Booking.com, Thomas Cook International AG, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Olimpiyat Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Olimpiyat Hotel Istanbul

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding