Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.016)
Beoordelingen filteren
2.016 resultaten
Waardering van reizigers
1.207
590
160
34
25
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.207
590
160
34
25
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.016 beoordelingen
Beoordeeld op 14 januari 2018 via mobiele applicatie

Het hotel heeft een fantastische ligging en prachig uitzicht over de stad. Van alle gemakken voorzien. Vriendelijk persoon, netjes en alles wat je verwacht van een goed hotel. Prachtige bar op de hoogste etage met idem uitzicht. Enige wat me tegenviel is het aanbod qua vegetarisch eten op de kaart in de lounge. Met ontbijt en lunch was de keuze, reuze!

Al met al een heerlijke ervaring.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Yde M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
YildirimVictoria, Guest Relations Manager van InterContinental Istanbul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 januari 2018
Google-vertaling

Dear Yde M
Thank you for taking the time to share your experience after your recent stay with us at InterContinental Istanbul.
I am pleased to know that you were satisfied with the hotel and found your stay experience as ecellent. Also we would like to thank you for your constructive comments regarding vegeterian food. Surely we will look into it.
Our team is looking forward to welcome you in our hotel again.
Sincerely
Victoria Yildirim
Guest Relations and Club InterContinental Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 november 2017 via mobiele applicatie

Wat een uitzicht. Echt geweldig vooral in de avond.
Genoten van diverse kleine gerechtjes en dranken. Heerlijke soorten bier, wijnen, Gin-tonics en Long Island ice-tea. Bediening prima en zeer correct. Prijzen zijn zeer goed zeker met z’n uitzicht!!!

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank EvVeen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
YildirimVictoria, Guest Relations Manager van InterContinental Istanbul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2017
Google-vertaling

Dear EvVeen,

I would like to take this opportunity to thank you very much for your kind feedback that you left after staying with us at InterContinental Istanbul.
It is always very refreshing and motivating to receive positive comments from our guests and I have shared your feedback with all the departments. We always do all we can to ensure every guest has a memorable stay.
Once again thank you for your kind words, I hope that we will have the opportunity and pleasure to welcome you back in the not too distant future.
Kind regards,
Victoria Yildirim
Guest Relations and Club InterContinental Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 maart 2017 via mobiele applicatie

Op de bovenverdieping van dit hotel genoten van een feeëriek zicht in de avond schemering . Deze plaats op zichzelf is al een uitnodiging waard en een prachtig schouwspel van een nooit slapende stad .
De service van het personeel is goed en zeker niet opdringerig . En de menu was best aangenaam , maar eerder wat bescheiden van iets extra bv toevoeging van een aardappel of iets anders ... Zeker het vismenu met een mooi stukje zeebrasem was goed . Doch de bonfile was hard doorbakken en taai ... en voor de groep van 15 een taai te verteren stukje vlees... het nagerecht omvat typisch de Turkse zoetwaren . Voor een internationaal hotel mis ik toch een beetje een andere toets dan de Turkse invloed in de keuken . Licht doorbakken betekend niet taai doorbakken ... en buiten wat rijst als ondergrond had een bijkomende aardappeltje , groente wat copieuzer geweest. ...
Het uitzicht maakt veel goed .... maar we kwamen daar niet voor alleen .

Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank Janocum
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
YildirimVictoria, Guest Relations Manager van InterContinental Istanbul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2017
Google-vertaling

Dear Janocum

Thank you for sending us your kind detailed feedback after your recent stay with us at InterContinental Istanbul and visiting our restaurant.

Comments like these that enable us to motivate our team to achieve greater heights and our team will be absolutely pleased to know we were able to make your stay a memorable one.

It will be our pleasure to welcome you back to our hotel on your next visit to Istanbul in the near future.

Kind regards,
Victoria Yildirim
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 januari 2017 via mobiele applicatie

İk ben hier in de winter geweest en wil dit zeker nog eens overdoen als het warmer weer is.. Prachtig interieur, klasse-personeel, very nice roofbar met fenomenaal uitzicht , heel comfortabele kamers en echt echt waar zo'n uitgebreid en lekker ontbijt echt voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: december 2016
Reistype: Reisde alleen
Bedank RabiaBUGOL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
YildirimVictoria, Guest Relations Manager van InterContinental Istanbul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 januari 2017

Hou RabiaBugol

Hartelijk dank voor uw beoordeling van ons hotel. We zijn blij dat je genoten hebt van uw verblijf bij ons. Onze medewerkers zijn zeer tevreden over de positieve reviews, dus we stellen uw feedback. We hopen snel verwelkomen u terug met ons.

Met vriendelijke groet,
Victoria Yildirim
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 december 2015 via mobiele applicatie

Fantastisch hotel, met mooie ruime kamers. De kamers waren zeer schoon. De kamers hebben prachtig uitzicht over de Bosphorus. Personeel was echt top! Geweldige bediening en allemaal zeer attent. Alles klopte hier. Zeker 5 sterren waard.

Datum van verblijf: september 2015
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Genieter80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
YildirimVictoria, Guest Relations Manager van InterContinental Istanbul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 december 2015
Google-vertaling

Dear Genieter80

Thank you very much for your nice review on our hotel. We are more than pleased to learn that you were delighted with your stay and were happy with our hotel.

We do hope that we shall have the pleasure of looking after you again before long.


Kind regards,
Victoria Yıldırım
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken