Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 18:00
Opslaan
Van tevoren boeken
Waarom op TripAdvisor boeken?
  • Tourhoogtepunten & volledig reisschema
  • Eenvoudig online boeken
  • Gegarandeerd de laagste prijs
Meer informatie
  
vertaald door Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Istanbul
vanaf US$ 20,90
Meer info
vanaf US$ 27,80
Meer info
vanaf US$ 63,70
Meer info
vanaf US$ 52,10
Meer info
Beoordelingen (1.074)
Beoordelingen filteren
727 resultaten
Waardering van reizigers
403
167
70
37
50
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
403
167
70
37
50
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 727 beoordelingen
Beoordeeld op 10 februari 2018 via mobiele applicatie

Zeer goede hop on hop of bus. Gaat langs alle highlights, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Talal en Faruk waren toppers op het plein bij Aya Sophia.

Bedank Elswout
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BuseyBY, Guest Relations Manager van Big Bus Istanbul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 maart 2018
Google-vertaling

Dear Elswout,

Thank you for your kind statement. We are glad that you had a good time.

We hope to see you back again.

Best Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2017

Als je alleen bent en de stad absoluut niet kent, is de Big Bus Istanbul een aanrader: je wordt door de stad gereden en beslist zelf wanneer je uitstapt. Ieder half uur komt de bus weer langs op dat punt. Onderweg kun je luisteren naar informatie over Istanbul. Hoewel het erg druk was en ik een keer een halte heb gemist, vond ik het een leuke ervaring. Ook het personeel (o.a. Rahmi) was erg vriendelijk!

Bedank Karin d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BuseyBY, Guest Relations Manager van Big Bus Istanbul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2017
Google-vertaling

Dear Karin,

Thank you for you kind view on this platform . We are glad to hear that you enjoyed with our services. We will pass along your statement to Rahmi.

We hope to see you back again at Big Bus Istanbul and also another great 19 cities around the World.
Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 september 2016 via mobiele applicatie

De bus rijdt eigenlijk om de stad heen. Dat kan omdat de straten te smal zijn. 30 min wachten aan een bushalte voor vertrek gaat wat ver. Dan kun je net zo goed voor een euro met de lokale bus of metro gaan, die gaat wel door de stad en veel vaker! Heeft totaal niets te maken met hop on or off.

Bedank Sylvia K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ata K, Manager van Big Bus Istanbul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 september 2016
Google-vertaling

Dear Sylvia K

First of all thank you for sharing your comments with us regarding our services. As Big Bus Tours we respect all kinds of comments.
Hope to see you again at the 17 other Big Bus cities around the world.
Best Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juni 2016 via mobiele applicatie

Big bus is goed, goede service en bayram is zeer vriendelijk! Zeer tevreden! Zeker proberen. Zo zie je Istanbul op een paar uur.

Bedank ankeb463
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BuseyBY, Guest Relations Manager van Big Bus Istanbul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juni 2016
Google-vertaling

Dear Anke B,
Thank you for excellent review. We are glad that you remain satisfied with our services and staff. We will pass along your nice statement to Bayram.
We hope to see you soon again. Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 april 2016 via mobiele applicatie

Jammer dat niet alle kop telefoontjes het doen maar een goede service. Jammer dat er veel over de grote wegen gaat.

Bedank Wendy G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ata K, Manager van Big Bus Istanbul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 mei 2016
Google-vertaling

Dear Wendy G

Thank you for your review on this platform. From what we understand using the translation programme which sometimes does not work very well, your headphones did not work well and you had to face with heavy traffic. We can assure you all the jags are checked on daily basis in the morning and hardly ever there could be a problem with the earphones by itself. If that is the case you are always welcome to change your earphone with a new one. We also do everything in our power to ease the traffic issues by inserting reserve buses in to the fleet to increase the frequency or try to use the alternative roads but sometimes it may not be enough and unfortunately traffic is not something we can control. We would love to welcome you in our beloved city on a better day and thank you for your valuable comments regarding the services we provide.
Best Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken