Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 176
US$ 167
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Faros Hotel Taksim(Istanbul)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 142
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 341
US$ 119
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hilton Istanbul Bosphorus(Istanbul)
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 201
US$ 180
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Tomtom Suites(Istanbul)
US$ 146
US$ 142
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 351
US$ 164
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Swissotel The Bosphorus(Istanbul)
US$ 376
US$ 257
Cancelon
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Yasmak Sultan Hotel(Istanbul)
US$ 148
US$ 130
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 440
US$ 400
Cancelon
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 711
US$ 546
Cancelon
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (95)
Beoordelingen filteren
95 resultaten
Waardering van reizigers
29
30
14
9
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
29
30
14
9
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 95 beoordelingen
9 mei 2012 beoordeeld

Ben hier begin april geweest voor een paar dagen. Het is een prima hotel waar de service uitstekend is.Bijzonder aardig personeel en zeker een aanrader als je in Istanbul verblijft.

Verbleef: april 2012, reisde met vrienden
Bedank Mark R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 april 2012 beoordeeld

Amber Suites is een uitstekend hotel. Bedden zijn comfortabel, sanitair wordt zeer goed onderhouden en personeel is oprecht servicegericht.
Dit in combinatie met de centrale ligging t.o.v. Restaurants, winkels en Grand Bazaar.
Ook het ontbijt is prima. Ben dus erg tevreden en boek zeker weer zodra ik naar Istanbul ga.

  • Verbleef: februari 2012, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Ruud M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 november 2011 beoordeeld

Klein hotel met gastvrije uitbaters. Wij hadden een prima kamer, werd goed schoongehouden, met goede bedden, sanitair mooi en een douche met goede waterdruk. Het hotel ligt in een oude buurt, maar wel gezellig om er doorheen te lopen. Alle bezienswaardigheden op loopafstand. Restaurantjes (veel) om de hoek. De ontbijtruimte is op de 5e etage en dat geeft een mooi uitzicht over de zee.

Kamertip: Wij hadden een kamer aan de achterkant met uitzicht op de achterkant van oude huizen en veel rommel. Maar wij kwamen in het donker thuis en deden de gordijnen dicht.
  • Verbleef: november 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Christina D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 november 2011 beoordeeld

een prettig klein en gastvrij hotel; met erg aardig personeel en heerlijke bedden en een prima douche. In de buurt zitten aardige winkeliers en restauranthouders en je bent zo bij de visafslag.
de buurt is oud, met oude huizen maar hier kijk je doorheen nadat je met de mensen kennis hebt gemaakt.
we gaan zeker nog een keer terug.

  • Verbleef: november 2011, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 1Anita_11
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2011 beoordeeld

Locatie is zeer goed, erg bereikbaar! Personeel was erg behulpzaam en heel vriendelijk. Heel schoon hotel. De volgende keer weer zonder twijfel

  • Verbleef: september 2011
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Duyguaslan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken