Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 105
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 01-10-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Booking.com
US$ 105
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 01-10-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Trip.com
US$ 81
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 01-10-21
Hotels.comUS$ 105
Agoda.comUS$ 94
eDreamsUS$ 105
alle 17 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.653)
Beoordelingen filteren
5.657 resultaten
Waardering van reizigers
4.299
940
252
94
72
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.299
940
252
94
72
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 5.657 beoordelingen
Beoordeeld op 25 december 2018 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel, mooi gelegen aan het water. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en modern ingericht. De kwaliteit van het eten is in alle restaurants van hoog niveau. De gym en het zwembad zijn ook zwaar in orde. Zeer vriendelijk personeel!

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank Anouk K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2018 via mobiele applicatie

Echt een top hotel op een perfecte locatie! 14 restaurants zijn aanwezig en de staf hier is erg aardig. De kamers in het hotel zijn ook perfect, ruim genoeg en heerlijke bedden. Vooral de hoogste etage is aan te bevelen. Een erg mooi uitzicht over het zwembad. Verder is er buiten een prachtig restaurant vlak bij het zwembad, Chaminda heeft er voor gezorgd dat we erg verwend werden!

Datum van verblijf: september 2018
Bedank 662ramons
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General_Manager_CLS, General Manager van Cinnamon Lakeside Colombo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2018
Google-vertaling

Thank you for your review of Cinnamon Lakeside Colombo.
The pleasure was all ours in having you visit our hotel. We do hope you had a memorable experience with us and we look forward to welcoming you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 maart 2018 via mobiele applicatie

Een geweldig hotel om onze rondreis te beginnen en vooral na alle guesthouses in alle luxe te eindigen. Hier kom je echt tot rust en voel je je welkom!!! Heerlijke ruime kamers, goede bedden en verschillende restaurants rondom het zwembad. Het ontbijt was een traktatie. Er is een spa, zeer aan te bevelen en een pedicure. Vooral veel dank aan Ipun, die altijd gastvrij voor ons klaarstond.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank HollandMarjul
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General_Manager_CLS, General Manager van Cinnamon Lakeside Colombo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 maart 2018
Google-vertaling

We are delighted with your high recommendation of Cinnamon Lakeside Colombo and the five-star rating. We value your patronage and we do look forward to welcoming you again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 maart 2018 via mobiele applicatie

Perfect hotel. Heerlijke geblindeerde geluiddichte kamers met een prima airco. Personeel vriendelijk en eten in diverse restaurants heerlijk. Echt een aanrader.
Het hotel heeft een mooi zwembad met prachtig uitzicht.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Klarenb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General_Manager_CLS, General Manager van Cinnamon Lakeside Colombo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 maart 2018
Google-vertaling

Thank you for your five-star review and positive feedback. We value your patronage a do look forward to welcoming you again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 januari 2018

Wat was het fijn om na een rondreis van verschillende guesthouses eindelijk aan te komen in het cinnamon lakeside hotel. Het heeft alles wat je van een 5 sterrenhotel verwacht, welkomstcocktail, refreshing cocktail, vriendelijke staff en een heerlijk ontbijt. De mensen zijn allemaal zo behulpzaam en spreken goed engels (dat is in de rest van sri lanka niet zo!) Kamers heerlijk, met verduisterende gordijnen, een heerlijk bed en nescafe. Locatie is ook goed, dichtbij station colombo fort. tuk tuks en taxi's pak je voor de deur van het hotel. Ik kom hier zeker nog eens terug! top hotel!

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Eva_sen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General_Manager_CLS, General Manager van Cinnamon Lakeside Colombo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 januari 2018
Google-vertaling

Thank you for your recommendation and the five-star rating. We are glad that you had a pleasant stay at Cinnamon Lakeside Colombo enjoying overall the facilities on offer. We value your patronage and do hope to see you again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken