Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mango-passievrucht-banaan! Top!”
Beoordeling van Noy's Fruit Heaven

Noy's Fruit Heaven
Geclassificeerd als nr. 6 van 499 Restaurants in Vientiane
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Gezond
Dineropties: Ontbijt
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt
15 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke vruchtendrank mogen drinken in een relaxt plek met erg gedreven en gastvrij personeel! De winnaar was de mango-passievrucht-bananen smoothie!

Datum van bezoek: januari 2016
Bedank Henkvd12345
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (570)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 570 beoordelingen

19 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier tijdens ons bezoek aan Vientiane 4x gegeten. Alles was vers en goed bereid. Wij raden de pita kip erg aan!

Datum van bezoek: november 2015
Bedank Bente_Br
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 oktober 2015 beoordeeld

Na een week Aziatisch te hebben gegeten waren wij wel toe aan iets anders.
Menu is zéér uitgebreid. Heerlijk gegeten. Prijs kwaliteit verhouding meer dan goed.
Personeel vriendelijk, spreekt redelijk Engels.

Datum van bezoek: oktober 2015
Bedank Timmie35
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier heerlijk gelunched. De fruitsappen zijn lekker en vers en daarnaast hadden we kip kebab die ook erg smaakvol is. Leuk tentje.

Datum van bezoek: juli 2015
Bedank Stijn W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 februari 2014 beoordeeld

We bestelden een banana & een pineapple lassie voor 15.000 kip per stuk. Aangezien dit duurder was dan de meeste restaurants waren de verwachtingen wat hoger. Resultaat viel helaas tegen. De pineapple lassie stuurden we terug omdat deze volgens ons niet goed was, totaal geen reactie van het personeel. Niet professioneel.

Datum van bezoek: februari 2014
Bedank 1977Sanders
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Noy's Fruit Heaven bekeken, bekeken ook

Vientiane, Vientiane Prefecture
Vientiane, Vientiane Prefecture
 
Vientiane, Vientiane Prefecture
 
Vientiane, Vientiane Prefecture
 

In Noy's Fruit Heaven geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding