Vanwege de centrale ligging, het centrum en de oude stad op loopafstand was het voor ons een ideale uitvalsbasis. Wanneer we aan het begin van de avond terug waren in het hotel en ons opgefrist hadden liepen we naar buiten en konden we via de gezellige boulevard naar het centrum lopen of indien we snel naar een restaurant wilden naar de overkant (Park Bulvar) een shopping mall mer op de 2e etage alleen maar restaurants.
De douche is wat instabiel qua temperatuur maar verder wel OK. Aangezien we in de heetste periode waren en het 's nachts ook 30 graden bleef moesten we de airco hele nacht aanhouden en het raam dicht, daardoor geen overlast gehad van de 8-baans autoweg voor de deur. We sliepen aan de zeezijde 8ste (hoogste verdieping) en daardoor hadden we altijd wel wat te zien, lagere verdiepingen kijken uit op de shopping mall.
De prijs van een kamer is niet goedkoop maar vergeleken met omliggende hotels nog te doen.
Het ontbijtbuffet is uitgebreid en heeft ook de nationale gerechten, een goede koffie hebben we helaas uit geen van de vele koffiemachines kunnen krijgen.Meer
- Gratis wifi
- Gratis parkeren