Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 07:00 - 22:00
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Hue
vanaf US$ 24,00
Meer info
vanaf US$ 55,00
Meer info
vanaf US$ 15,00
Meer info
Hue City-dagtour
86 beoordelingen
vanaf US$ 39,00
Meer info
Beoordelingen (2.060)
Beoordelingen filteren
2.060 resultaten
Waardering van reizigers
1.825
173
20
12
30
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.825
173
20
12
30
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 2.060 beoordelingen
Beoordeeld op 24 augustus 2019 via mobiele applicatie

We hebben een uitstekende service gehad en de bekende hai van pass gereden. Wij eeden vanaf Hoi An naar Hue en de motors werden in de ochtend bij het hotel afgeleverd. Ook werd de route in onze telefoons geplaatst en kregen we een noodnummer. Onze bagage werd slechts voor 1 dollar per stuk vervoerd naar het eindpunt waardoor je dit dus ook niet hoeft mee te dragen. We zijn geholpen door Tien die midden op de dag alsnog een motor voor ons kon regelen terwijl alles volgeboekt was.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank arjunman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2019 via mobiele applicatie

3 scooters gehuurd om zelf van Hue, via de 'wolkenpas', naar Hoi An te rijden. 1 scooter viel na 1 uur rijden spontaan uit. Bijna 2 uur moeten wachten op een vervangende scooter ...

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank nicoletK953LC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2019 via mobiele applicatie

Vandaag hebben wij de Hai Van Pass afgereden met ‘motoren’ van MotorVina. We hebben alles gisteravond geregeld en vanmorgenvroeg stond alles klaar en konden we zonder problemen vertrekken. Bij aankomst in Hoi An werden de motoren ingenomen en lag onze bagage al klaar. Erg goed geregeld en we zouden zeker weer via MotorVina een tocht regelen!

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Boydbas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2019

Gisteren de hai van pass gereden met een scooter van motor vina. De scooter startte en reed prima! Daarbij ook een goede service geleverd door Hai.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Willemboonen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2019 via mobiele applicatie

Tocht van Hoi An naar Hue gereden op de scooter. Son hielp ons bij aankomst uitstekend! Echt een aanrader!

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank 658liannef
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken