Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best sushi in town”
Beoordeling van Ichiba Sushi Restaurant

Ichiba Sushi Restaurant
Geclassificeerd als nr. 81 van 4.458 Restaurants in Ho Chi Minhstad
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Sushi, Japans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Lunch, Diner, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Lunch, Diner, Bezorgen, Reserveringen
21 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten op een vrijdag avond. Bijzondere inrichting, erg huiselijk. Eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Goed georganiseerd, op een scherm is te zien hoe lang het duurt voordat je bestelling uitgeserveerd wordt.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Jack-Brw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.302)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.302 beoordelingen

16 januari 2018 beoordeeld

Wij hebben hier zeer lekker gegeten. Zeer verrassende sushi's geproefd!
Het is niet goedkoop, maar als je graag sushi eet, moet je zeker eens een bezoekje brengen aan dit restaurant! Onze kerstavond was in ieder geval geslaagd!

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank steendimid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super ordinaire aankleding maar wij hebben hier heerlijk gegeten. Heel verse vis, goed gekookte rijst en heel heel veel keus. Het enige wat ik hoop dat ze veranderen zijn de sauzen bij de sushi. De spicy saus gaat vervelen en overheerst bijvoorbeeld de coquille en teriyaki vind ik gewoon zonde bij de sushi. Maar ondanks dat super lekker en echt een aanrader!

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank 236charlottew
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag hebben we hier geluncht en ze hadden echt heerlijke sushi en erg vriendelijke bediening!!! Heerlijk geluncht. Zeker aan te raden

Datum van bezoek: december 2017
Bedank hespc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ontzettend lekkere sushi. Wordt vers klaargemaakt. Aan de dure kant voor Vietnam, maar is de moeite waard!

Datum van bezoek: november 2017
Bedank sannevoogels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ichiba Sushi Restaurant bekeken, bekeken ook

Ho Chi Minhstad, Vietnam
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 
Ho Chi Minhstad, Vietnam
 

In Ichiba Sushi Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding