Hoogtepunten uit beoordelingen
Prachtige 14-daagse reis in Noord-Vietnam!

Wat een prachtige 14-daagse reis heeft Local Vietnam voor ons gemaakt. Alles was tot in de puntjes ... meer lezen

5 dagen geleden beoordeeld
wim d
Top organisatie

Een fantastische vakantie gehad! Bijna 3 weken rondgereisd en alles was tot in de puntjes geregeld ... meer lezen

1 week geleden beoordeeld
René V
Lees alle 106 beoordelingen

Beoordeeld op 23 oktober 2024 via mobiele applicatie

We hadden nog geen enkele ervaring met Local Vietnam maar de hulp bij het samenstellen van onze reis door Linh was echt super, geen enkele wijziging of aanpassing in het schema was een probleem. We hadden ook nooit verwacht dat de begeleiding ter plaats zo top kon georganiseerd worden! Tra heeft ons elke stap vooraf via whatsapp op de hoogte gehouden wat er ging gebeuren en alle transfers waren tijdig ter plaatse. Ook de homestays die ze uitgekozen hadden waren stuk voor stuk ons ding! Zelfs toen er problemen met mijn visa bleken waren ze direct op post op de nodige hulp te bieden. We hebben een prachtige en zorgeloze vakantie gehad dankzij de goede zorgen van beide dames. Merci!!

Datum van activiteit: oktober 2024
Beoordeeld op 22 oktober 2024 via mobiele applicatie

Echt een super vakantie gehad met Local Vietnam. Geheel ontzorgt op vakantie met de individuele rondreis, geen moment spijt gehad! Erg efficiënte indeling waar we genoeg vrije tijd over hadden om zelf nog bezichtigingen te doen of even te relaxen. Wij zouden het zo weer doen!

Datum van activiteit: oktober 2024
Beoordeeld op 6 oktober 2024

Recentelijk zijn we terug gekomen van onze vakantie in Vietnam. We hadden onze vakantie geboekt bij Local Vietnam. Dankzij het afwisselende programma wat door hun was samengesteld hebben we veel van het prachtige land gezien en hebben we een hoop geleerd over de geschiedenis van Vietnam daarnaast was er in het programma ook ruimte gemaakt om op lokaal niveau mensen te ontmoeten die de consequents van hun oorlogsgeschiedenis nog dagelijks ervaren .De logistieke planning en de uitvoering was perfect. Daarnaast was er altijd de mogelijkheid om laagdrempelig contact te hebben met de reisorganisatie via de app.

Datum van activiteit: september 2024
Beoordeeld op 21 september 2024

Wat een prachtige reis hebben wij dankzij Local Vietnam gemaakt. (Linh) We zijn van Noord naar Zuid gereisd en hebben fantastische dingen gezien, meegemaakt en beleefd. Alles was perfect geregeld. Miss Tra stuurde dagelijks een appje hoe laat we opgehaald werden om naar een toer of volgende locatie te gaan. De communicatie was vanaf eerste contact met Marnick in de oriënterende fase tot het eind enorm goed. De locaties waren geweldig! Zowel qua activiteiten als qua hotels/homestays.
Alles was echt “local“ georganiseerd waardoor we echt een stuk Vietnam ervaren hebben! Dikke complimenten daarvoor.

Datum van activiteit: september 2024
Vietnam L, Guest Relations Manager van Local Vietnam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2024

Hoi hoi
Bedankt voor een mooi review. Linh en Tra zijn zeker een goed team samen.
Tot volgende keer.
Groetjes,
Tan

Beoordeeld op 3 september 2024 via mobiele applicatie

Al langer stond Vietnam op de wensenlijst en via via kwamen we bij Local Vietnam terecht. Het ebook zag er verzorgd uit en hebben vantevoren aangegeven waar we heen willen en wat onze verdere wnesen zijn qua invulling van het programma. We zijn ontzettend goed geholpen door Linh. Met uitzondering van een paar kleine wijzigingen hebben we het hele programma overgenomen. De communicatie is in alle opzichten goed geweest. Zowel vooraf, tijdens als achteraf. Wat fijn om met zo’n goede reisorganisatie samen te werken. We haddden een behoorlijk vol programma waar ontzettend veel mis kan gaan. Maar locaties waren goed geboekt, gidsen stonden op tijd klaar, taxi’s waren geregeld, vliegtickets etc. Maar bovenal ook aardige gidsen. Allen deden het werk met veel plezier en dat straalt er wel vanaf. En wisten veel te vertellen. Als er wat was konden we snel via de whatsapp schakelen met Tra. Een hele fijne ervaring. Dank voor alles!

Datum van activiteit: augustus 2024

Hoi Robert,
Super bedankt voor mooi review. We zijn ontzettend blij dat jullie ook goed ervaring met ons gehad.
Mvg,
Tan Nguyen