Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Geweldig verzorgde rondreis van zuid naar noord

We hebben van te voren veel contact gehad met Marnick die ons uitstekend heeft geholpen om aan de ... meer lezen

Beoordeeld op 15 februari 2020
Milos456
,
Zwijndrecht
Geweldige website en fijn contact!

Ik heb de website van de reisorganisatie heel veel gebruikt voor het plannen van onze reis naar ... meer lezen

Beoordeeld op 13 februari 2020
Sandraa_V90
,
Amsterdam, Nederland
Lees alle 14 beoordelingen
  
Beoordelingen (14)
Beoordelingen filteren
14 resultaten
Waardering van reizigers
14
0
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
14
0
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 14 beoordelingen
Beoordeeld op 15 februari 2020

We hebben van te voren veel contact gehad met Marnick die ons uitstekend heeft geholpen om aan de hand van onze wensen een mooie rondreis in elkaar te zetten. Ook tijdens onze reis was het contact via watsap erg prettig, ook al was alles goed verzorgd. Het absolute hoogtepunt voor ons was Hagiang. Dit hadden we zelf nooit verzonnen, dus voor deze tip zijn we erg dankbaar! We bevelen jullie zeker aan, bedankt!!

Datum van activiteit: februari 2020
1  Bedank Milos456
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2020

Ik heb de website van de reisorganisatie heel veel gebruikt voor het plannen van onze reis naar Vietnam. Er staat heel veel actuele en duidelijke informatie op over diverse plaatsen, bezienswaardigheden en andere praktische informatie. Ik heb zelfs een gratis E-book ontvangen en heel fijn en vertrouwd dat het allemaal in het Nederlands is. Wij hebben tijdens onze reis ook een tour geboekt via Marnick naar de Cu Chi tunnels, dit was ook top geregeld! We werden netjes opgehaald bij ons hotel, we waren met een kleine groep en de gids was erg leuk en sprak goed Engels. Bedankt voor alles!

Datum van activiteit: januari 2020
1  Bedank Sandraa_V90
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 februari 2020

Ik heb de Sapa en Ha Giang combo tour geboekt bij Local Vietnam. We hebben goede support gehad van het team en alles was goed geregeld. Het was geen probleem om wat aan te passen en iets meer op maat te reizen. De gidsen die we hadden op de bestemmingen waren geweldig en we hebben veel gezien. Zeker aanbevolen!

Datum van activiteit: januari 2020
1  Bedank nick0603
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 januari 2020

Just perfect, great service. Super medewerking en advies bij visa on arrival aanvraag. Duidelijke website

Datum van activiteit: januari 2020
1  Bedank Geraldine H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2019 via mobiele applicatie

Via Marnick hebben we een privé chauffeur geregeld naar cu chi tunnels. Voor onze zoon was het schieten het hoogtepunt dus dat hebben we als eerste gedaan (geen verdere personen aanwezig zo vroeg)
Daarna naar de tunnels met een plaatselijke gids.
De communicatie verliep perfect en de chauffeur (alhoewel hij weinig Engels sprak) was een goede bestuurder.

We komen zeker terug en zullen weer via Marnick boeken!

Datum van activiteit: december 2019
1  Bedank estertje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken