Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Matig ontbijt zalige koffie en te haastige bediening. ”
Beoordeling van Helio Original Coffee House

Helio Original Coffee House
Geclassificeerd als nr. 81 van 396 Koffie en thee in Hanoi
Gegevens restaurant
23 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Niet alles liep op rolletjes voor we ons ontbijt kregen. Ontbijt was geen zorg aan besteed. Mini stukje koude boter en kloddertje jam. Bediening stond in ren modus terwijl het zeer rustig was. Zag dat ze direct nadat wij ons ontbijt kregen zelf ging eten en daarna zich mooi aan het maken was in toilet. Maar de koffie was zalig waar we van hebben genoten. Maar het is allemaal prijzig.

Datum van bezoek: november 2016
Bedank Marijke-v-k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (205)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 205 beoordelingen

7 oktober 2016 beoordeeld

Na een uitstapje naar de kort bijgelegen tempel hebben we ons even op het terrasje gezet en een heerlijke koffie gedronken (sommigen verkozen liever een lokaal biertje). Gezellig vertoeven op het terras, ideaal om het verkeer gade te slaan !

Datum van bezoek: september 2016
Bedank LudoG104
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze coffeeshop heeft heerlijke ijskoude drankjes. Van milkshakes tot ijskoffies en meer. Wel zo lekker verfrissend in de warmte van Hanoi. Ga buiten op het terras zitten onder een blower en geniet van alles wat om je heen op straat gebeurd.

Datum van bezoek: juli 2016
1  Bedank Tjabbo13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Eindelijk weer een lekker kopje koffie!! Met een geweldig lieve bediening die je al na een keer als vaste klant herkent en je bestelling kent. Plus internet en een geweldig uitzicht op het chaotische plein. Dus amusement in overvloed. Lekker even relaxen in Hanoi.

Datum van bezoek: februari 2016
1  Bedank jessegrom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke Vietnamese koffie melk. Lekker met airco gekoelde ruimte waar je even lekker kan chillen en gebruik kan maken van WiFi. Koffie is niet goedkoop. 60.000 dong excl 10% vat.

Datum van bezoek: juni 2015
Bedank SonnyHe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Helio Original Coffee House geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding