Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hanoi
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Goed gegeten en fijne bediening”

Green Farm Restaurant & Cooking Class Center
Geclassificeerd als nr. 46 van 3.658 Restaurants in Hanoi
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 20
Keukens: Vietnamees
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld

De bediening adviseert wat lekker is om te eten. Heerlijk gegeten van de specialiteiten. De bediening is erg vriendelijk en spreekt goed engels!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Lisa H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.960)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.960 beoordelingen

17 augustus 2019 beoordeeld

Super toffe zaak met en zeer aangenaam team! Eten is top!
Een leuke interieur dat zeer goed verzorgd is!
Greets for cúc!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Nicko S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2019 beoordeeld

Wij hebben hier heel goed en lekker gegeten.
Het personeel was heel vriendelijk en we komen zeker terug!

Cúc

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Luca M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima gegeten. Ruime porties voor een goede prijs en ruime keuze in gerechten. Hoofdgerechten tussen 125k en 250k.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank sandorm137
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2019 beoordeeld

Als je super wilt eten dan moet je de Greenfarm bezoeken. Heerlijk gegeten en prijs/kwaliteit is meer dan gewaarborgd ! Geweldig aardig personeel en alles wordt keurig in het Engels door Hoa uitgelegd.
Ook nog een voortreffelijke cookingclass mogen doen. Kortom....Place To Be !!!!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Cor K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Green Farm Restaurant & Cooking Class Center geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding