Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Manieren om Halong Bay te ontdekken
vanaf US$ 181,00
Meer info
vanaf US$ 48,00
Meer info
vanaf US$ 258,75
Meer info
vanaf US$ 95,00
Meer info
Beoordelingen (10.745)
Beoordelingen filteren
10.745 resultaten
Waardering van reizigers
7.281
2.168
830
259
207
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
7.281
2.168
830
259
207
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 10.745 beoordelingen
Beoordeeld op 20 augustus 2019 via mobiele applicatie

Een schitterende omgeving waar je door heen vaart. Wel erg toeristisch, maar logisch. Het is een gebied die je niet mag missen tijdens een rondreis.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Happiness815857
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2019

Erg mooi, dit moet je gezien hebben als je in het noorden van Vietnam bent. Er zijn talloze (meerdaagse) opties om boottochtjes te maken, vanuit Halong Bay City, maar ook als dagtripje vanuit Hanoi. Kies wat het beste bij je past, maar sla het vooral niet over.

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank Marleen1974
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juli 2019 via mobiele applicatie

Vandaag hier met een boot gevaren en genoten van het prachtige uitzicht en de wandeling door de grotten.
Echt schitterend.
Je komt ondanks de warmte helemaal tot rust.
Ook het eten op de boot was super.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank schooljuffrouw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juli 2019 via mobiele applicatie

Leuke tocht met bezoek aan mooie grote grot. Druk met veel boten maar gelukkig groot gebied. Geen last hiervan.

Datum van activiteit: juli 2019
1  Bedank 868harryv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2019

Als je naar Hanoi gaat moet je richting Halong Bay gaan. Uitzicht is adembenemend. Wij hadden een twee daagse cruise, dan zie je genoeg dingen en je wordt voldoende geentertaind. Zeker een aanrader!

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank foodietaco
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken