Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die je hebt geselecteerd. Kies een andere datum.

Manieren om Mr Vu's Easy Rider Vietnam te ontdekken
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Touren met EasyRiders door de Ha Giang Loop is een echte aanrader! Onze gids meneer Vu kon goed Engels en wist veel van de omgeving en de lokale cultuur. Onze uitrusting was ook erg goed en de uitzichten waren adembenemend. Wij hebben een vierdaagse tour gedaan en de homestays waar we verbleven waren ook goed!

Datum van activiteit: januari 2025
vueasyridersdalat, Owner van Mr Vu's Easy Rider Vietnam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Thank you so much for your trip and your review to my team of original easy riders Vietnam. See you next trip from Dalat to Cat Tien national park

Beoordeeld op 29 december 2024

Leuke tour in Ha Giang. Leuke gidsen die goed hun weg weten in de regio waardoor je veel locale plekken ziet die niet massaal bezocht worden.

Datum van activiteit: december 2024
vueasyridersdalat, Owner van Mr Vu's Easy Rider Vietnam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 januari 2025

Easy rider Ha Giang loop with MrVu’s Easy Riders Vietnam. Thank you so so much for your trip with us. Happy new year and all the luck coming around you.
Top Gear Ha Giang Loop

Beoordeeld op 17 december 2024 via mobiele applicatie

Met Ca & Giang hadden we het geluk dat we twee ontzettend fijne riders hadden op onze 6-daagse rit van Ho Chi Minh naar Hoi An. Vanaf het moment van pick-up op de eerste dag tot drop-off op de laatste dag hebben we ons ontzettend op ons gemak gevoeld bij ze. Alsof je met vrienden op reis bent. Beide hebben een hele brede kennis over de geschiedenis, de natuur, de cultuur en het land en weten dit keer op keer op een prettige manier met ons te delen. Ze zijn geduldig, voelen ons als hun reisgezelschap goed aan en hebben allebei een aanstekelijk enthousiasme en goede dosis humor. Een absolute plus aan Ca & Giang en Mr. Vu’s bedrijf zijn de accomodaties en lokale eettenten waar we dagelijks stopten. Ver van de toeristische hoogtepunten, altijd van perfecte kwaliteit en absoluut een lokale ervaring. Als we een volgende keer het Noorden van Vietnam pakken, dan absoluut weer met deze mannen/dit bedrijf. Dankjewel!

Datum van activiteit: december 2024

Ho Chi Minh to Hoi An by easy rider motorbike tour is one of the highlights of south Vietnam with MrVu’s Motorcycle tour. Thanks so so much for your time with my teams .
All the best and happy new year

Beoordeeld op 9 december 2024

We hebben echt een super motortour gehad met Giang & Ca! Ik ben 2x in Vietnam geweest en heel veel tours gedaan, ook met Easyriders, maar dit was echt de beste! Wij waren echt onwijs onder de indruk van de kwaliteit en alles wat we gezien en gedaan hebben. Hier kunnen we jaren op teren.

We hebben een tour gedaan van Ho Chi Min naar Dalat, via Cat Tien en Di Linh, 3 dagen 2 nachten. Eerste nacht in een jungle lodge en tweede nacht bij een homestay. Vooral het tweede verblijf was een onvergetelijke ervaring. Ik had op Google Maps Mr Vu’s Easyriders gevonden en hem via whatsapp berichtje gestuurd dat we vanuit Saigon via Cat Tien naar Dalat wilden met de motor. Dit was zo geregeld, Mr Vu is mega flexibel. Ze hebben er een prachtige rit van gemaakt. We zijn onder andere op koffie, thee en zwarte peper plantages geweest. Niet de toeristische attracties maar gewoon midden in de natuur, geweldig. Ca & Giang waren heel respectvol voor de boeren. Ook kwamen we langs een drijvend visfarm en mochten we spontaan een stukje op het meer varen. Wat een ervaringen waren dat :).

Ca en Giang zijn professioneel, hebben veel kennis en zijn heel erg vriendelijk en toegankelijk. Gewoon lekker normaal en nuchter. We hebben ook echt gelachen. Ze spreken goed Engels en zelfs een beetje Nederlands. Verder kom je met hen echt tussen de locals op een prettige manier. Ze rijden heel veilig en je draagt zelf ook een goede helm, een motorjas en kniebeschermers. Ze zijn ook heel transparant over kosten. Heel relaxt dus. Zelfs na de tour kregen we nog tips over Dalat en konden we ze nog van alles vragen, zoals wat en waar te eten. We gaan ze missen!

Motortour door de Central Highlands is net zo gaaf als de Ha Giang Loop maar dan veel minder toeristisch. Echt een aanrader dus! We hopen terug te komen naar Vietnam en gaan dan zeker weten weer met Mr Vu’s Easyriders en hopelijk ook weer met Ca en Giang.

Datum van activiteit: december 2024

Wow ! We don’t know how to say enough thank you for your trip with easy rider with us. Hope to ride with you again in different part of Vietnam
Happy new year

Beoordeeld op 30 november 2024

Het was erg indrukwekkend!! Het verschil tussen ‘arm’ en ‘rijker’ was bijzonder om te zien van zo dichtbij. Ik had gevraagd om met een groep samengevoegd te worden, maar uiteindelijk heb ik een private tour gehad. Niet volgens plan, maar alsnog erg gaaf!! We gingen naar verschillende plekken en ook wat waar niemand anders kwam voor de tofste viewpoints. Mijn guide was fijn, zorgde goed voor me en voelde me veilig bij hem ondanks dat ik alleen was als vrouw. Hij ging ook out of his way om hele mooie foto’s te willen maken haha, dus als je dit leuk vindt is dit zeker een plus. Ik heb een Ha Giang Loop tour gedaan van 3 dagen en heb enorm genoten. Kan dit zeker aan iedereen aanbevelen!!

Datum van activiteit: november 2024