Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die je hebt geselecteerd. Kies een andere datum.

Manieren om Mr Vu's Easy Rider Vietnam te ontdekken
Beoordeeld op 22 november 2018 via mobiele applicatie

Mooie tocht gehad! Veel dingen gezien die we anders nooit hadden meegemaakt en prachtige bergwegen kunnen zien. Goede begeleiding gehad van onze twee gidsen die ons veel nieuws geleerd hebben over Vietnam.

Beoordeeld op 21 november 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben de eendaagse tour van Hoi An naar Hue gedaan via de Hai Van Pass. Deze tour is zeker aan te bevelen! De weg is super mooi en onderweg zijn er meer dan genoeg momenten om foto's te maken van het fantastische uitzicht. De easyriders Viet, Tuan en Dung waren ontzettend aardig en reden heel veilig. We hebben tussen de middag een heerlijke lunch gehad aan het strand. Ik heb genoten!

Beoordeeld op 21 november 2018 via mobiele applicatie

Met zijn drieën hadden we de easy riders geboekt van Hoi An naar Hue. Onze drivers waren Viet, Tuan and Dung. Echt 2 dikke duimen omhoog! Ze rijden ontzettend veilig, maken stops onderweg om dingen te bezichtigen en om foto's te maken (heel veel foto's) en het zijn ook drie echt kei gezellige mannen! Zijn allemaal wel in voor een geintje en je kan ze alles vragen! Met een lekkere lunch met zeezicht inbegrepen!

Beoordeeld op 15 november 2018 via mobiele applicatie

Amazing
Op aanraden van velen, een roadtrip gedaan met easyriders!!!!
Het was geweldig , mr Viet, haalde me op tijd op van het hotel , en we waren al snel op weg richting Hoi An.
Mr Viet was erg relaxed, en nam de tijd, heeft mee veel verteld over het gebied waar we door heen reden en vele stops voor foto’s !
Lunch op het strand was heerlijk.
Kortom een fantastische dag, en een fijne ervaring!
Ik zeg boeken mocht je er over nadenken

Beoordeeld op 13 november 2018 via mobiele applicatie

Een geweldige ervaring! Veel in de bergen gereden en van de prachtige natuur mogen genieten. Gidsen zijn erg vriendelijk. De overnachtingen zijn erg verschillend, maar verder prima. Het eten was ook erg lekker!