Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader!!”
Beoordeling van Aromdii Cooking School

Aromdii Cooking School
Geclassificeerd als nr. 12 van 86 Eten en drinken in Chiang Mai
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Aanbevolen duur van bezoek: Meer dan 3 uur
Nuttige informatie: Activiteiten voor jonge kinderen, Activiteiten voor oudere kinderen, Parkeergelegenheid kinderwagens, Toiletten, Kluisjes / opslag, Voedsel te koop
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg leuke, kleinschalige kook workshop!
Eerst n bezoek aan de markt en ingrediënten inslaan en daarna 5 gangen koken en natuurlijk heerlijk opeten.
Het stel dat de cursus geeft is erg vriendelijk

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank remko-utrecht
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aekkapot, Owner van Aromdii Cooking School, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juni 2018
Google-vertaling

Hi Remco and Nick,

Thank you so much for coming and thanks for a lovely review!
We are very happy to welcome you to our place and cook together. Hope you're enjoy cooking at home and enjoy the rest of your trips too!

Thank you again,
Nok and Aek

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (128)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

1 - 5 van 128 beoordelingen

21 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn dochter en ik zijn samen gaan koken bij deze kookklas op 10/1/18 en het was geweldig! Zeer vriendelijke mensen en lekker eten gemaakt. We hadden die avond geluk omdat we maar met zijn tweeën waren.
Een absolute aanrader!

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank BarbaraV2708
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aekkapot, Owner van Aromdii Cooking School, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 januari 2018
Google-vertaling

Dear Barbara,

Thank you so much for spending your evening time with us and thanks for a lovely review too!
We both had such a great time with you while we're cooking together. Hope you enjoy cooking at home and enjoy the rest of your trips too!

Best regards,
Nok and Aek

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

kookcursus was erg leuk om te doen! je wordt netjes opgehaald, gaat naar een lokale markt voor de producten en kookt daarna je eigen gekozen gerechten. hierdoor krijg je een goed beeld van wat je nu precies eet.

Datum van activiteit: augustus 2017
1  Bedank Rick M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aekkapot, Owner van Aromdii Cooking School, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2017
Google-vertaling

Thanks a lot to both of you for a brilliant evening Thai cooking class! We had so much fun with you and help you to cook a yummy Thai foods. Hope you have a great holiday and hope you enjoy cooking at home too. If you have any questions about Thai foods, you can e-mail us any time.

Nok and Aek

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 januari 2017 beoordeeld

De cursus op zich was goed georganiseerd, kleinschalig, gezellig, aangenaam.
Enige minpunt: we hadden speciaal een cursus gezocht die kleinschalig was en dicht bij het hotel, maar bleek dat toen hij ons kwam oppikken we nog een uur hebben rondgereden om 2 andere cursisten op te halen. Dat was er te veel aan.

Datum van activiteit: december 2016
Bedank 11FredericD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aekkapot, Owner van Aromdii Cooking School, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 januari 2017
Google-vertaling

Thank you very much for spending evening time cooking with us. We're very appreciate to welcome you to our place and present you our Thai food creating from our family.
Apologize for transportation on that day and made you spent almost half an hour in car because we had to pick up 2 more people from 2 different hotels, they stayed different directions and traffic jam too. One stayed close to our place, one stayed in the old town and another one stayed close to Nimman Rd. that made to long in the car.
But all in all, apologize for long transportation and for traffic jam too.

Nok and Aek

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
24 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

4 uur lang hebben wij een privé les gehad van deze 2 lieve mensen!

We werden opgehaald bij ons hotel en gingen eerst gezamenlijk naar de lokale markt om de ingrediënten te halen. Vervolgens op naar hun huis waar ze de lessen geven. Ze doen niet meer dan 6 personen per groep. Wij hadden het geluk dat er geen aanmeldingen meer waren en wij dus privé les hadden.
We hebben elk 6 gerechten gemaakt waarvan alleen het toetje hetzelfde was (we hadden elk verschillende gerechten van elkaar gemaakt). Daarna mochten we na elke ronde onze creatie zelf opeten; HEERLIJK!

Al met al een super avond gehad van 2 hele lieve en goed Engels sprekende lokale mensen. Hier kook je echt bij de Thai thuis (lekker op een mooie gaspit met wokpan in hun tuin).

Wij kunnen dit iedereen aanraden!

Datum van activiteit: augustus 2016
Bedank marvin1983-6
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aekkapot, Owner van Aromdii Cooking School, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you for spending your first day in Chiangmai with us and give us a good review. We had a great time to cook with 2 of you. So fun and found the new cooking experiences. So much happy that you like our small cooking school. Hope to see you next time!

Nok and Aek

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Aromdii Cooking School bekeken, bekeken ook

Chiang Mai, Provincie Chiang Mai
Chiang Mai, Provincie Chiang Mai
 

In Aromdii Cooking School geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding