Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heel goed”
Beoordeling van Favola at Le Meridien

Favola at Le Meridien
Geclassificeerd als nr. 19 van 2.662 Restaurants in Chiang Mai
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
25 oktober 2016 beoordeeld

Favola is een echte aanrader, met heel veel lekkere gerechten en drankjes. Dit is een chique plek, dus mooi kleden.

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank Kasiaandijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LeMeridienCM, Director of Food and Beverage van Favola at Le Meridien, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 november 2016
Google-vertaling

Dear Kasiaandijk,

We greatly appreciate your kind comments and recommendation of Favola. Thank you for dining with us, we hope to see you again soon.

Warm Regards,
Michael Hofstetter - Director of Food and Beverage

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (549)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 549 beoordelingen

1 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Op onze eerste avond in Chiang Mai hier geweest. Via internet dit restaurant gevonden... Bij binnenkomst voelden we ons een beetje underdressed. Wat een super mooi restaurant.

Welkom geheten door de geweldige bediening en naar onze tafel gebracht.
Vooraf gekozen voor 2 schalen antipasti en als hoofgerecht zeebaars en risotto.

Super service, overal wordt aan gedacht. Als je wat anders wilt dan thais en je wilt een avondje chique... Zeker naar Favola gaan!

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank Bas D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lemeridienchiangmai, Director of Food and Beverage van Favola at Le Meridien, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Bas D,

Thank you for your review and for visiting us on your first night in Chiang Mai. I am pleased to see our service, atmosphere and cuisine mentioned so positively. We appreciate your recommendation and hope to see you again soon!

Warm Regards,
Michael Hofstetter - Director of Food and Beverage

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2015 beoordeeld

Prachtig restaurant in het hotel. Ze hebben goede cocktails, heerlijk voorafjes en super pizza, fantastische tiramisu! Wat een genot!

Datum van bezoek: juli 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank sasmon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Twee keer hier gegeten in de 4 nachten dat we in Chiang Mai logeerden. Zelfs de laatste 2 nachten overgestapt naar het hotel ivm de superlokatie en service. De chef van Favola komt uit Italië en dat proef je. Alles wordt supervers en met de beste ingrediënten gemaakt. Het interieur is fris en modern en je wordt hier bovendien als een filmster in de watten gelegd door het enorm vriendelijke personeel. Aanrader!

Bedank JudithJ67
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LeMeridienCM1950, Manager van Favola at Le Meridien, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2014
Google-vertaling

Dear JudithJ67,

Thank you for your generous compliments and review on TripAdvisor. It is in receiving reviews like yours that I am able to share with the team as an indication that we are indeed on the right track to achieving and exceeding our guest’s expectations. Looking forward to welcoming you soon.

Warm Regards,
Michael Hofstetter – Director of Food+Beverage

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2012 beoordeeld

De service was uitstekend, dank je Jeeranun! De presentatie van het eten was klasse, de tiramisu heb ik nog nooit zo lekker gegeten. Sfeer prima, leuk dat de "wijnkelder" in het restaurant zelf staat. Uiterst vriendeijke mensen, spreken goed Engels en weten je goed te adviseren omdat ze kennis van zaken hebben. Uitgebreide kaart met originele, niet zo bekende Itakiaanse gerechten naast een open keuken met pizza oven. Enige minpuntje: de airconditioning stond wel heel koel afgesteld.
Zeer de moeite van een bezoek waard!

Datum van bezoek: december 2011
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Machteld O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Favola at Le Meridien bekeken, bekeken ook

Chiang Mai, Provincie Chiang Mai
Chiang Mai, Provincie Chiang Mai
 
Chiang Mai, Provincie Chiang Mai
Chiang Mai, Provincie Chiang Mai
 

In Favola at Le Meridien geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding