Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Le Meridien Chiang Mai
Hotels in de buurt
Guesthouse Liam's Suan Dok Mai(Chiang Mai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 47
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 95
US$ 80
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 167
US$ 140
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
U Chiang Mai(Chiang Mai)
US$ 159
US$ 128
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
De Naga Hotel(Chiang Mai)
US$ 108
US$ 71
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Villa San Pee-Seua(Chiang Mai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 63
US$ 43
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Rainforest Boutique(Chiang Mai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 38
US$ 28
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 288
US$ 253
Trip.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Bodhi Serene Hotel(Chiang Mai)
US$ 214
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 542
US$ 279
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (3.366)
Beoordelingen filteren
3.366 resultaten
Waardering van reizigers
1.971
1.028
273
65
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.971
1.028
273
65
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.366 beoordelingen
19 oktober 2017 beoordeeld

Een erg goed en mooi hotel, goed gelegen in het centrum. op loopafstand (15 min) van de sunday nightmarket. Prima ontbijt, mooie kamers en ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. goede prijs/kwaliteit.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank JoseXYZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lemeridienchiangmai, General Manager van Le Meridien Chiang Mai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 oktober 2017
Google-vertaling

Dear JoseXYZ,

Thank you for your review of our hotel. I am happy to hear your stay was highlighted by quality service and comfortable facilities. We hope that we will see you again soon. Thank you for choosing Le Méridien.

Warm Regards,
Gregory Anderson - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel ligt midden in het nightmarketgebied en daar heb je helemaal geen last van. Het is wel leuk als je 's avonds nog een blokje om wilt lopen. Oude stad is ook op loopafstand. Kamers zijn luxueus en schoon. Lekker bed. Wifi functioneert goed en ontbijt is prima. Lekker zwembad. Kortom: aanrader.

Verbleef: april 2017, reisde voor zaken
Bedank HJ O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lemeridienchiangmai, General Manager van Le Meridien Chiang Mai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 april 2017
Google-vertaling

Dear HJ O,

Thank you for your kind review. I am delighted to hear that our location, facilities and services have contributed to an enjoyable stay.

Many guests have commented on our proximity to the Night Bazaar, which is located just a step away from our hotel. I am glad you were able to enjoy the exploration.

Thank you for choosing to stay with us and recommending Le Méridien Chiang Mai. We look forward to seeing you again soon.

Warm Regards,
Gregory Anderson - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We verbleven hier 4 nachten. Kamer is in orde en rest van hotel is ook mooi. De locatie ligt is goed, vlak bij de Night Market. Alleen de service paste niet helemaal bij een 5 sterren hotel. De vriendelijkheid van sommig personeel was ver te zoeken. 'S ochtens een ontbijt tafel vn zes is te veel gevraagd enzovoort. Een guesthouse heeft betere service. Dus kies waar voor je geld en kijk naar een beter alternatief.

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank wereldreiziger99
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lemeridienchiangmai, General Manager van Le Meridien Chiang Mai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 augustus 2016
Google-vertaling

Dear wereldreiziger99,

Thank you for your review, I am pleased to hear you found your guestroom and our location to be memorable. I regret to hear that parts of your stay did not meet your expectations. Thank you for your feedback, it is valuable to us as we aim to provide the best service possible to our guests.

We hope we have the opportunity to welcome you back to Chiang Mai again in the future.

Warm Regards,
Gregory Anderson - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 maart 2016 beoordeeld

Prachtig 5 sterren hotel gelegen in de nabijheid van de nachtmarkt. Vriendelijke onvangst door perfect opgeleid personeel. Zeer prachtige kamer met alle comfort. Het ontbijt is zeer lekker en uitgebreid. Ook een aanrader is het zwembad na een dagje hitte.

  • Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sasha D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lemeridienchiangmai, General Manager van Le Meridien Chiang Mai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 april 2016
Google-vertaling

Dear Sasha D,

Thank you for your review of our hotel. I was happy to hear that our location and service contributed toward an enjoyable time in Chiang Mai, and that our breakfast and Plunge swimming pool area were memorable.

We hope to have the opportunity to welcome you back again soon.

Warm Regards,
Gregory Anderson - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2015 beoordeeld

Prima 5 sterren hotel met een ideale ligging aan de night market. Goed uitvalsbasis voor dagjes weg in Chiang Mai. Punten van kritiek: betaalde wifi en relatief kleine kamers. Hotel ligt ook vlakbij het vliegveld.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Foodkenner80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kirana I, General Manager van Le Meridien Chiang Mai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 september 2015
Google-vertaling

Dear Foodkenner80,

I am pleased to read that you had a memorable stay with us.

Complementary Wifi is available when booking on SPG.com which also includes generous “SPG Points” that can be used at over 1,000 Starwood Hotels globally. Free enrollment can be done online at SPG.com or at any of our hotels.

We look forward to seeing you again soon.

Warm Regards,
Gregory Anderson - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken