13pensionada
Eindhoven, Nederland

verblijf bij jaarwisseling

4,0 van 5 bollen26 jul 2015 beoordeeld
groot hotel en goede parkeergelegenheid. Ruime kamers met goede voorzieningen en een goed ontbijt buffet. men kan van daar goed naar andere plaatsen in Bangkok , ook met de boot over de rivier, dus ok.
Datum van verblijf: december 2014
Camera standard
Vervoer van/naar luchthaven
Meer hotels in Bangkok bekijken
Beoordeeld op 25 juli 2015

De laatste dagen van ons verblijf in Bangkok zaten we in het Eastin Grand Hotel. Het hotel is groot, bijna massaal. De kamers zijn ruim en netjes. Aanrader is het prachtige zwembad waar je tot in de late uurtjes met je voeten in het zwembad naar het prachtige uitzicht kunt kijken terwijl je een drankje van de poolbar drinkt. Het hotel ligt ongeveer 15 minuten van chinatown af, midden in het zaken district. Ga overigens niet begin of einde dag naar de stad, het verkeer is dan zo druk dat dezelfde rit een uur kan duren.

Datum van verblijf: oktober 2014
Beoordeeld op 16 juli 2015 via mobiele applicatie

Dit is een uitstekend hotel. We hadden 2 aan elkaar gekoppelde kamers met uitstekende bedden en badkamers. Het ontbijt was super goed. Het personeel was ook uitstekend. Tegenover het hotel wordt nu hotel The Bangkok Sathorn gebouwd. Dit geeft wat geluidsoverlast, maar is niet hinderlijk. Prijs/kwaliteit is uitstekend. Een absolute aanrader voor Bangkok.

Datum van verblijf: juli 2015
Beoordeeld op 19 mei 2015

we hebben hier 5 nachten verbleven. het is een mooi hotel, we hebben kunnen regelen dat we met 2 volwassenen en met 2 kinderen, 10 en 11 op een deluxe 2 persoonskamer konden verblijven. mooie grote kamer, 2 twijfelaars, en nog een extra bed. prima om zo te verblijven. het ligt direct aan de bts wat een goede manier is om door Bangkok te reizen.
Er is een mooi zwembad, heerlijk koel, maar helaas is er pas tussen 12.00/13.00 uur zon en zijn er veel te weinig bedjes. wij hadden geluk dat het hotel niet vol zat, maar anders is het echt te weinig. wellicht een tip voor het hotel, vervang de cocon bedden (zien er prachtig uit maar bieden plaats aan weinig mensen) en zet hier allemaal normale bedden zoals ook naast het zwembad staan.
eten bij het zwembad is erg goed, maar het zijn wel de Europese prijzen, dus vrij duur voor Thailand.
wij hebben een heerlijk verblijf gehad voor een zeer redelijke prijs. komen zeker weer een keer terug mochten we Bangkok nog een keer aandoen!

Datum van verblijf: mei 2015
Beoordeeld op 2 mei 2015

geweldig hotel!, ik ben hier nog een nacht gebleven voordat ik terug ging naar het vliegveld. we kwamen binnen erg aardig personeel! het eten was lekker. we konden gebruik maken van het prachtige zwembad met een uitzicht over heel Bangkok. de fitness ruimte is ook beschikbaar. de kamers waren netjes en schoon. ik heb ook in het restaurant gegeten was erg lekker. hotel is een aanrader!!!

Kamertip: je zou het best kunnen boeken via tripadvisor, wij hebben de luxere suites genomen voor een nacht. Je hebt dan s"avonds ook nog toegang tot het happy hour, aanrader!
Datum van verblijf: augustus 2014
Beoordeeld op 5 maart 2015

Tijdens ons verblijf van 4 dagen in dit prachtige hotel hebben wij zeer genoten. wij hadden gekozen voor de executive floor. Met prachtig uitzicht word je ontvangen op de bovenste etage van het hotel. Je krijgt de tijd om even bij te komen van de reis en een Executive member ontvangt je met alle openheid en gastvrijheid. Tijdens ons inchecken kregen wij een upgrade van mevrouw Saengrawee Shin ( Guest Service Manager ) deze dame straalt vakmanschap uit. Zij is zeer bekwaam en ondanks haar drukke werkschema komt zij elke dag even voorbij om gedag te zeggen. Mijn complimenten voor dit hotel om met zulke professionele dames te werken.

Ons kamer was prachtig met uitzicht over de stad en onze bangkok had ook uitzicht over de stad. Liggend vanuit je bad naar de stad kunnen kijken is toch werkelijk een droom.

Service Executive Floor was uitstekend. Vanaf 530PM - 730 PM konden wij ook genieten van een heerlijk buffet en goede wijnen.

Ik raad dit hotel dan ook zeker aan!

Datum van verblijf: februari 2015