Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Vajra
Hotels in de buurt
Heritage Home Hotel & Guest House(Kathmandu)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 20
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Kathmandu Friendly Home(Kathmandu)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 11
US$ 9
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 10 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Buddha Land(Kathmandu)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 25
US$ 21
Hostelworld.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
US$ 27
US$ 26
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 46
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 28
US$ 25
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Ganesh Himal(Kathmandu)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 29
US$ 19
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 70
US$ 51
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 57
US$ 53
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Shanker(Kathmandu)
US$ 67
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 78 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Beoordelingen (179)
Beoordelingen filteren
179 resultaten
Waardering van reizigers
50
77
33
11
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
50
77
33
11
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 179 beoordelingen
21 oktober 2016 beoordeeld

De kamer was netjes net als het restaurant waar altijd tijdens het diner muzikanten waren.Bovenop het dak kun je genieten van een mooi uitzicht over de stad onder het genot van een hapje en drankje welke ook op het terras te verkrijgen was.

Kamertip: Kamers met uitzicht op de binnenplaats
  • Verbleef: november 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Flicka03
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 december 2015 beoordeeld

Een heerlijk hotel: om te zien prachtig traditioneel, maar gebouwd met de modernste aardbevingsbestendige technieken en dus met muren - vooral in het nieuwe gebouw - die giga stevig zijn. Beide hoofdgebouwen hebben dan ook het predicaat: aardbevingsbestendig tot 9.
Omringd door een heerlijke tuin met allerlei zitjes - inclusief een groentetuin - en met een prachtig dakterras, waardoor je je middenin die niet erg schone metropool Kathmandu toch "buiten" voelt. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, perfecte service, schoon (dagelijkse schoonmaak) en lekker eten in het restaurant.
Een echte aanrader - zeker voor mensen die (net als wijzelf) na de aardbeving wat alerter zijn en dus een echt veilig dak boven het hoofd willen hebben.

Kamertip: Tip: kamer in nieuwe vleugel met (groot) balkon.
  • Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank B K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 november 2014 beoordeeld

Ongelofelijk dat je midden de drukke, hectische stad zo'n oase van rust kan vinden. We konden onze ogen niet geloven toen we van de parking de tuin inwandelden. De oude koloniale gebouwen zijn zeer goed onderhouden en stralen een vertrouwde charme uit. In het restaurant kan je heerlijk eten voor een zeer degelijke prijs. Let wel op, de prijs op de menukaart is zonder taks en bediening zodat je er nog bijna de helft moet bijrekenen. De kaarsen en lucifers op de kamer dienen voor in geval van stroomuitval, we konden ze 2 maal gebruiken.
Toch genoten van een zalig verblijf.

  • Verbleef: oktober 2014, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Kristoff O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2014 beoordeeld

Ideaal hotel om even tot rust te komen. Kamers zijn ruim, wel erg donker. Douche was in de 2 verschillende kamers waar we verbleven niet optimaal. Of heel heet, of heel koud. De planning bij de receptie is niet optimaal. Meerdere malen proberen te reserveren of verlengen, maar dan krijg je eerst te horen dat het niet kan en later toch weer wel.
De tuin is erg mooi en rustgevend, en ook op de verschillende dakterassen kan je heerlijk rustig zitten. De architectuur van het hotel is schitterend, alsof je door een oud kasteel loopt.
Ontbijt is vrij uitgebreid.

  • Verbleef: september 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Rhinoseros
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Om in KTM een beetje tot rust te komen is Vajra de perfecte plek. Vriendelijke mensen, prima kamers en dichtbij thamel. Een aanrader voor iedereen die een paar nachten in Ktm logeert. thamel en monkeytempel op loopafstand................

Verbleef: juli 2014
1  Bedank IvoCam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken