Anneke
Amsterdam, Nederland

Heerlijk rustpunt aan het Lake Victoria.

Beoordeling van Yellow Haven Lodge
5,0 van 5 bollen29 dec 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Fantastisch rustpunt aan het Lake Victoria in Kampala. Prachtige tuin met zwembad en een gezellige bar-restaurant.
De bitterballen zijn een hoogtepunt. Heel behulpzaam en vriendelijk personeel en de eigenaren helpen graag. Van hieruit kunnen een boottocht maken op het meer. Al met al een Toplocatie!
Datum van verblijf: december 2023
9.1 km van Yellow Haven Lodge
6.0 km van Yellow Haven Lodge
Meer hotels in Kampala bekijken
Beoordeeld op 27 juni 2022 via mobiele applicatie

Yellow haven was een paradijs in het chaotische Kampala. Ontzettend lieve mensen en heerlijke bedden! Geen mooier begin van onze reis dan Yellow Haven! Vooral de tree hut is een aanrader: de kingfishers “kloppen” gewoon op je raam!
2 keer terug geweest in 3 weken en voelde als thuis komen. Het eten is ook heerlijk! En ze denken met je mee: kaarsjes aan, muggen lotion, asbak etc

Kamertip: Geen
Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 16 oktober 2021 via mobiele applicatie

Mooie kamers, lekker eten, vriendelijk personeel en prachtig uitzicht. Veel groen en vogels.

Kids hebben heerlijk gezwommen en we hebben een boottocht vanaf het hotel over Lake Victoria gemaakt.

Een aanrader als je in Kampala wil verblijven. We hebben genoten van ons verblijf bij Yellow haven!

Datum van verblijf: oktober 2021
Beoordeeld op 25 februari 2021

Ik bezocht de lodge met de kinderen van mijn vriend en vond de ldge erg kindvriendelijk.
De kinderen hadden veel te veel plezier en slaagden er zelfs in om te gaan zwemmen, wat spelletjes te pelen en een wandeling rond het terrein te maken.
Al met al is Yellow Haven Lodge een heerlijk vakantiehuis.

Kamertip: Ik zou voor de Caven gaan, maar ik weet zeker dat andere kamers ook goed moeten zijn.
Datum van verblijf: februari 2021
Joan Kelly, General Manager van Yellow Haven Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 april 2021

Am so happy you all enjoyed your time with us and most especially the children. Hope we see you again soon

Beoordeeld op 8 november 2018

Deze Lodge paalt met zijn grote tuin aan het Victoriameer en heeft zelfs een klein privé strandje en een kleine aanlegkade waar op uw vraag kleine bootjes je komen oppikken voor een tochtje op het meer of naar het nabije eiland.
Het logies is modern, ruim en comfortabel. Het onthaal door de Nederlands-Ierse uitbaters is warm en hartelijk.
We verbleven hier 5 nachten en genoten van de tuin en het zwembad. Het ontbijt is eerder beperkt en zonder variatie, en de overige maaltijden zijn degelijk.
De service in de kamer (poetsen, vernieuwen handdoeken) verliep echter niet zo vlot.
Ook hadden we wel wat last van vervelende insecten.

Datum van verblijf: november 2018
Beoordeeld op 13 april 2018

Was hier uitgenodigd voor het diner met een borreltje vooraf. Het was wel even zoeken, maar dan heb je ook wat. Een prachtige tuin waar je heerlijk kunt zitten en ook binnen in de eetzaal is het goed toeven. Blijkbaar zeer geliefd bij Nederlanders want ik werd in de tuin door diverse mensen in het Nederlands aangesproken.
In het restaurant heerlijk gegeten en na afloop van het diner werd er keurig een taxi geregeld om me naar het centrum van Kampala terug te brengen.

Datum van verblijf: april 2018