Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“luxe in koloniale stijl”
Beoordeling van The Victoria Falls Hotel

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 6 websites!
The Victoria Falls Hotel
Beoordeeld als nr. 8 van 16 hotels in Victoriawaterv ...
Certificaat van uitmuntendheid
12 oktober 2017 beoordeeld

Een fantastisch hotel direct bij de Victoria Falls, die op loopafstand te bereiken zijn. Kamers zijn niet al te groot maar wel comfortabel. Service was prima. Prettige tuin met een mooie uitzicht. We hebben in het tuinrestaurant gegeten en dit was een goed buffet.

Kamertip: Kamers aan de achterkant hebben mooie uitzicht op de omgeving.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Heike E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.522)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 8 van 2.522 beoordelingen

15 maart 2017 beoordeeld

Na een bezoek aan de Victoriafalls hadden we een afternoontea gepland in the Victoria Falls hotel, een echt koloniaal hotel met de grandeur van weleer en tiptop onderhouden.
Het wasnpuur genieten van deze Hightea op terras, met scones, sandwiches en pasteitjes en thee à volonté naar keuze. Supervriendelijke service en een zeer redelijke prijs voor zowel deze toplocatie en het culinaire genot.
Als je zover geraakt, is dit zeker een to do op je lijstje.

Kamertip: Alle comfort en luxe is aanwezig, kiezen maakt het alleen moeilijker
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank DivinaSan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 28 maart 2017
Google-vertaling

We thank you for highlighting that the High Tea is a, "must do," experience.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2016 beoordeeld

Het VFH is imposant.
Groot gebouw, vele vleugels, gigantische tuin, ...

Wij boekten een deluxe stable wing room. Ruime aangename kamer, zeer groot en beetje lawaaierig bed. De badkamer is super, ouderwetse badkuip - die in een mum van tijd is volgelopen - en een fantastische regendouche met groot debiet.
Gepersonaliseerde service, eigen lounge. Top! Vb Na de rafting namen ze onze vuile en natte schoenen mee, beetje later kregen we ze terug: als nieuw en droog.

Het ontbijt wordt geserveerd in open lucht, matige kwaliteit, de koffie is niet te drinken, ook niet als je een cappuccino vraagt (moet je trouwens 3$ voor bijbetalen!)

De hapjes die ze serveren bij de afternoon tea zijn wel heel lekker, bovendien geserveerd op een fantastische klassieke manier. Ook de niet alcoholische cocktails zijn zeer goed.

Wij aten s avond 1 keer "on the terras" en 1 keer in "the jungle" (hun gewone restaurant) beiden bieden matige kwaliteit, prijs-kwaliteit zelfs niet ok.

De locatie van het hotel is wel de max! Vanuit de tuin zicht op de brug over de Zambezi, je ziet de mist van de falls. Je kan naar de watervallen stappen via een paadje, inkomgeld is duur 30$ pp maar absoluut de moeite waard. Rond de falls stappen, vonden wij veel indrukwekkender dan erover vliegen met de heli.

Hotel is vooral de moeite waard omwille van de ligging, de infrastructuur en de service.

  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Belle9250
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2016 beoordeeld

Na een bezoek aan de Victotia falls even lunchen in dit fantastische hotel. Alles ademt een rijk engels verleden uit. Binnen kijk je je ogen uit naar alles wat aan de muren hangt van schilderijen en opgezette dieren. De ruimtes zijn echt in perfecte staat en de ober lopen er nog in de autentieke engelse kledij. Op het enorme terras is de uitkijk over de watervallen prachtig te zie (in de verte dan) en de gigantische tuin is ook prachtig onderhouden. Op het terras kun je voor een redelijke prijs goed lunchen en evt een locaal biertje erbij drinken. Cappuccino na is voortreffelijk. Indien je over voldoende financieel beschikt dan zou ik zeker een nachtje hier boeken (ongeveer 200 euro voor een goedkopere kamer) Kun je van daaruit de volgende dag naar de watervallen en een helicoptervlucht maken boven de Falls

  • Verbleef: Maart, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank adk555
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2015 beoordeeld

Het Victoria Falls Hotel is het oudste hotel in Zimbabwe en ligt aan wat oorspronkelijk de spoorlijn van Kaapstad naar Caïro moest worden. Deze spoorlijn werd gebouwd onder inspiratie van de man naar wie de toenmalige Engelse kolonie werd vernoemd, Cecil John Rhodes. Beroemdheden, presidenten en staatshoofden vanuit de hele wereld slapen graag in het Vic Falls Hotel. De Victoria Watervallen liggen op loopafstand.
Het luxe hotel is geheel gerenoveerd, maar ademt nog steeds een koloniale sfeer. Het is er zo "typical British". De kamers zijn van alle moderne comfort voorzien. De lounges en drie restaurants zijn mooi ingericht. In de grote, fraai aangelegde exotische tuin liggen tennisbanen en een zwembad, met stijlvolle ouderwetse badhuizen, waar het heerlijk relaxen is. In restaurant Livingstone Room moet je wel een hemd dragen (dus geen T-shirt, sweater of pull).
Het ontbijt wordt in open lucht geserveerd met uitzicht op de brug over de Zambezi en de ‘spray’ van de watervallen. We hebben er ’s avond twee keer lekker gegeten.
Conclusie :
Uitstekend hotel in een gezellige koloniale sfeer met vriendelijk personeel en een zeer goede keuken.

Meer info over onze reis naar Zimbabwe?
Surf naar http://www.ericmartine.be/ZIM/ZIMint.html

Kamertip: Een kamer met zicht op de tuin heeft zicht zicht op de brug over de Zambezi, de waternevel en een bi ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ericvandenbempt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2015 beoordeeld

Prachtige locatie met schone kamers en een geweldig uitzicht op de brug en de nevel van de victoria falls.
De High tea was geweldig het eten is prima, wel aan de dure kant voor Afrikaanse begrippen.
Tijdens de lunch heeft Terence ons perfect bediend en ook tijdens het ontbijt was Prisca er voor alles wat je nodig had.
heerlijke plek.
Voor lange mensen is het sanitair aan de lage kant.

  • Verbleef: Juni, 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank trudi D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
19 augustus 2014 beoordeeld

We verbleven hier 1 nacht in juli. Prachtige ouder hotel. Veel eclectische decoraties en historische foto's aan de muren. Gronden zijn goed onderhouden en mooi. Kamer was erg mooi en schoon. Super comfortabel bed. Vanaf buiten op het terras is er een geweldig uitzicht op de nevel die opstijgt vanaf Victoria Falls en de brug die Zimbabwe en Zambia verbindt is duidelijk te zien. Er is een onverhard voetpad vanaf het terrein naar de ingang waar u de Falls te zien. We hebben in het hotel gedineerd. Er was een groot buffet met een show. Eten was geweldig! Mooi gepresenteerd en erg lekker. Zou zeker aanraden hier te verblijven.

2  Bedank gotthetravelbug1969
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.ca. De oorspronkelijke versie bekijken
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Victoriawatervallen bekeken
op 2,8 km afstand
Victoria Falls Safari Lodge
Victoria Falls Safari Lodge
nr. 7 van 16 in Victoriawatervallen
1.994 beoordelingen
op 4 km afstand
A'Zambezi River Lodge
A'Zambezi River Lodge
nr. 10 van 16 in Victoriawatervallen
916 beoordelingen
op 0,5 km afstand
Ilala Lodge
Ilala Lodge
nr. 6 van 16 in Victoriawatervallen
1.249 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 2,8 km afstand
Elephant Hills Resort
Elephant Hills Resort
nr. 9 van 16 in Victoriawatervallen
679 beoordelingen
op 1,6 km afstand
Batonka Guest Lodge
Batonka Guest Lodge
nr. 1 van 16 in Victoriawatervallen
460 beoordelingen
op 2,9 km afstand
Victoria Falls Safari Club
Victoria Falls Safari Club
nr. 5 van 16 in Victoriawatervallen
438 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In The Victoria Falls Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over The Victoria Falls Hotel

Adres: 1 Mallet Drive, Victoriawatervallen PO Box 10, Zimbabwe
Telefoonnummer:
Locatie: Zimbabwe > Matabeleland North Province > Victoriawatervallen
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Nr. 3 romantisch hotel in Victoriawaterv ...
Nr. 4 spahotel in Victoriawaterv ...
Nr. 4 zakenhotel in Victoriawaterv ...
Nr. 5 familiehotel in Victoriawaterv ...
Nr. 8 luxe hotel in Victoriawaterv ...
Prijsklasse: € 282 - € 796 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — The Victoria Falls Hotel 5*
Aantal kamers: 161
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Hotels.com, Expedia, TripOnline SA, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij The Victoria Falls Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Victoria Falls Hotel

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding