Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooi uitzicht”
Beoordeling van Zwin Zwin Cafe

Zwin Zwin Cafe
Geclassificeerd als nr. 60 van 1.048 Restaurants in Marrakesh
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 11
Keukens: Frans, Marokkaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
17 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een eenvoudig restaurant met een fijn dakterras met uitzicht op de zonsondergang. Het personeel is vriendelijk. Het eten oke maar niet bijzonder. Het biertje erbij is wel lekker.

Bedank EelkeM2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nathalie R, Propriétaire van Zwin Zwin Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 juni 2018
Google-vertaling

thx

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.436)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 1.436 beoordelingen

9 juni 2018 beoordeeld

Onverwachts hier terecht gekomen. Maar beviel goed! We dronken hier ons eerste wijntje van de vakantie en dat met de ramadan en s'middags bij de lunch. De Marokkaanse salade was goed op smaak. Ook de tajine met gehakt ballen smaakte echt authentiek. De zwin zwin salade met avocado was ook lekker alleen had die een wat neutrale smaak.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank sharonvandenberg14
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nathalie R, Propriétaire van Zwin Zwin Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juni 2018
Google-vertaling

Thank you!!!very kind review,we love it!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden het al opgegeven. Tijdens ramadan kun je nergens alcohol vinden.. dachten we. Dus toen we de kaart hier bij ZwinZwin aangereikt kregen was onze verrassing dan ook groot, een flesje wijn voor 200 Dirham! (Grey Barbossia) Het eten was goed, alhoewel de porties heel verschillend waren. De pastille van kip en kaneel was erg klein, terwijl je van de couscous met gekarameliseerde ui en walnoot met twee personen kunt eten. Wel lekker avondje uit en zeker gezellig. Bediening was erg attent, wij vonden het top.

Bedank Lotte V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nathalie R, Propriétaire van Zwin Zwin Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juni 2018
Google-vertaling

Thank you very much for this kind review!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk om hier boven op het dakterras te lunchen. We hebben genoten van de salade met geitenkaas, de vriendelijke bediening en een lekker glaasje wijn.

Bedank Nicole Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker geluncht bij Zwin Zwin. Simpel, gezond maar toch lekker. Bediening is super vriendelijk en ook het uitzicht is top.

Bedank AnnevdBerg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nathalie R, Propriétaire van Zwin Zwin Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 februari 2018
Google-vertaling

Anne ,we adore you review, even I didn't quite understand;)
We will be delightful to welcome you again upon a next trip!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Zwin Zwin Cafe bekeken, bekeken ook

Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
 
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
 
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
 

In Zwin Zwin Cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding