Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 118
US$ 78
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 106
US$ 103
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 274
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 865
US$ 321
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 175
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 147
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 243
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 152
US$ 120
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 133 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Four Seasons Resort Marrakech(Marrakesh)
US$ 434
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (719)
Beoordelingen filteren
719 resultaten
Waardering van reizigers
661
45
11
1
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
661
45
11
1
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
21 - 26 van 719 beoordelingen
16 november 2015 beoordeeld

Op een prachtige plek midden in de Medina een cursus gevolgd. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Prachtige kamers, uitstekende bedden. Mooie plek om Marrakesh te verkennen. Vanuit de drukke stad zo in een oase van rust.

  • Verbleef: november 2015, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank AldoNotari
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 november 2015 beoordeeld

Riad Safa is centraal gelegen, op loopafstand van al het moois in de medina. Het is niet al te groot en heeft daardoor een knusse uitstraling. Dakterras is super, kamers zijn precies goed, bediening is zeer aardig, kortom: een aanrader voor iedere bezoeker ongeacht de reden van je bezoek. Wij waren met 10 personen voor een inhouse cursus; zelden zo aangenaam cursus gehad!

Kamertip: alle kamers gericht op binnenplaats, heerlijk rustig
  • Verbleef: november 2015, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Nick v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2015 beoordeeld

Heerlijke riad, met een prachtig dakterras en zeer vriendelijk personeel. De kamers zijn erg mooi, en het bed was heerlijk. Het riad is heel erg mooi ingericht ( deed me denken aan Riad El Fenn, maar gelukkig veel minder prijzig).Je kan ook gebruik maken van de Hamman op het dak, en een massage krijgen ( was erg goed, maar moet je wel reserveren).
Lekker ontbijt, en elke kamer heeft een privéterras. Je kan er ook lunchen of dineren ( de vistajine is erg goed). Op verzoek ontbijt in de kamer, op priveterras of op het dakterras.
Je moet wel even zoeken om te weten waar het is, maar als je laat weten wanneer je aankomt haalt het personeel je op ( eerste keer wel erg handig). Plungepool op het dakterras is klein, maar lekker om op te frissen na een warme dag. In de buurt van de Place des Epice en het fotografiemuseum. De buurt is nog rustig ( in vergelijking met de omgeving van het jamal el fna), wat ik zelf wel prettig vond. Als je echt aan de drukte wil ontsnappen kan je met de taxi naar de Beldi country club, net buiten Marrakech!

Verbleef: mei 2015, reisde met vrienden
Bedank Debbie G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 maart 2015 beoordeeld

Wat een superplek om Marrakech te leren kennen. Een mooi, intiem riad, waar Francoise en haar team alles in het werk stellen om je thuis te laten voelen. Mooi ingericht en compleet, waarbij alles 'rust, ontspanningen en verwennerij' uit straalt. Iedere dag een heerlijk traditioneel ontbijt en naar wens een diner dat qua kwaliteit in menig restaurant nauwelijks wordt overtroffen.
Eigenlijk wilde ik deze recensie niet schrijven, want het is een plek om geheim te houden, maar dat verdienen ze niet. We komen zeker terug.

Kamertip: Alle kamers zijn rustig, alleen om 06.00 uur heb je even last van de naburige moskee, door de oproep tot gebed.
  • Verbleef: maart 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank jahmp_smits
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2014 beoordeeld

Riad Safa is een heerlijke plek, een pareltje om te verblijven in deze drukke stad en een prima uitvalsbasis om de stad te ontdekken.
Het is een oase van rust en alles is met veel zorg, smaak en liefde ingericht en dat voel zodra je in Riad Safa een voet over de drempel zet.
Je kunt in Riad Safa heerlijk ontspannen in 1 van de vele leuke zithoekjes of op het fraaie dakterras. Bovendien kun je er uitstekend ontbijten en dineren. kortom: bezoekt u Marrakech, boek een kamer in Riad Safa en geniet!

  • Verbleef: september 2014, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Andrea d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken