Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Palm Plaza Marrakech Hotel & Spa
Hotels in de buurt
US$ 116
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Riad Karmela(Marrakesh)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 95
US$ 84
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 217
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 186
US$ 161
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 183 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 144
US$ 135
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 206
US$ 191
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 225 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 173
US$ 158
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Besparingsmelding! 22% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 22% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 202 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 140
US$ 136
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 516
US$ 190
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Four Seasons Resort Marrakech(Marrakesh)
US$ 419
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (720)
Beoordelingen filteren
720 resultaten
Waardering van reizigers
272
180
121
75
72
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
272
180
121
75
72
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 720 beoordelingen
10 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ontbijt en avond eten niet 5 sterren waardig. Tafelkleedjes werden niet verschoond waardoor je eet in de vlekken van een ander. Kamer niet goed schoon gemaakt (kruimels op stoel) en bedden worden niet netjes opgemaakt. Airco in De kamer werkt niet naar behoren. De ligbedden en parasols aan het zwembad vallen uit elkaar. Lobby en terras ook niet goed schoon. Geen aanrader voor iemand die een 5 sterren hotel verwacht.

Verbleef: september 2017, reisde met vrienden
Bedank mentholsuus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SalmaRD, Marketing & Communication Manager van Palm Plaza Marrakech Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

thank you very much for taking the time to review Palm Appart Club Marrakech.
I am sorry to hear you found your stay disappointing.

We are sorry that your experience did not meet your expectations; please allow us to express our sincerest apologies.
We are sincerely sorry that it was not up to your expectations and we will do everything in our power so you can enjoy your stay during your next visit.

Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 december 2015 beoordeeld

Het hotel was op zich wel schoon, alleen de bus die naar centrum brengt was voor lange tijd zogenaamde kapot... dat kostte ons heel veel tijd en geld om steeds van het hotel naar centrum te gaan en weer terug.

  • Verbleef: oktober 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Ismail310
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juni 2015 beoordeeld

Mijn man en ik hebben hier in december gelogeerd via Groupon. We voelde ons nog net niet Royal, want we werden echt super gediend. Heerlijk geslapen, uitgebreid ontbijt. Avond eten was geen hoogstandje maar wel goed genoeg. Service was echt op hoog niveau. Aanrader dus

  • Verbleef: december 2014, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Mars A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Direction G, Directeur général van Palm Plaza Marrakech Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juni 2015
Google-vertaling

Dear Marcia,
Thank you so much for your great comments about our hotel after your recent stay.
It was a pleasure to read that you were overall satisfied with us and our efficient staff.
We look forward to welcoming you back soon.
Kindest regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juni 2015 beoordeeld

Zijn hier geweest met een groep! Alles was prima geregeld.
Ofschoon het niet echt zijn 5 sterren verdient was het een mooi, schoon hotel met hulpvaardig, vriendelijk personeel.
Ontbijtbuffet met ruime keuze.
10 minuten buiten het centrum met pendelbus bereikbaar.
Hammam behandeling was ook heerlijk.
Ik zeg doen! Marrakesh stad die je het gevoel geeft dat je je in een sprookjes verhaal bent beland!

  • Verbleef: mei 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Anne R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Top behandeling. Receptie is klantvriendelijk en heel behulpzaam. Onze kamer beviel ons niet vanwege de locatie en binnen n mum van tijd krijgen we een nieuwe. Vervoer naar de Oude Stad was geregeld en ontbijt was heerlijk. Sowieso voor herhaling vatbaar. Extra complimenten voor Fatima en Sliem..

Groeten Said&Nabila

Verbleef: mei 2015, reisde met vrienden
Bedank Said I
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Direction G, Responsable communication et marketing van Palm Plaza Marrakech Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2015
Google-vertaling

Dear Said,

Thank you so much for your great comments about our hotel after your recent stay.

It was a pleasure to read that you were overall satisfied with us and our efficient staff.

We look forward to welcoming you back soon.

Kindest regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken