Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trendy, enthousiaste assistent manager en heerlijk eten!”
Beoordeling van Baromètre Marrakech

Baromètre Marrakech
Geclassificeerd als nr. 1 van 1.048 Restaurants in Marrakesh
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zalig gegeten in dit trendy sfeervolle restaurant! De assistent manager was bijzonder vriendelijk (en trots op "zijn" restaurant/gerechten).... aanrader!

Bedank Pietprak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Barometre212, Propriétaire van Baromètre Marrakech, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Thank you for your review !
We are glad you enjoyed your time and our service.
Thanks again for taking the time to share your experience.
We hope to see you again in Baromètre

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (312)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 312 beoordelingen

24 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De ontdekking in Marrakech, een bar in pure speakeasy style, uitstekende cocktails Restaurant op sterrenniveau,uitgebalanceerde smaken, creatieve keuken.
Alles klopt, decoratie, atmosfeer, eten, bediening, ver van het toeristische Marrakech.

1  Bedank Ecrispie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Barometre212, Gérant van Baromètre Marrakech, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2018
Google-vertaling

Thank you for your kind words.
We are happy to read you, get back to us soon and thank you for sharing your experience with the Tripadvisor community.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 mei 2018 beoordeeld

Het eten was erg mooi opgediend maar smaakte nog beter! Verschillende kruiden en sausjes maakten het tot een diverse smaak explosie. Echt een aanrader en wat een vriendelijk personeel! Omdat we als echte Nederlands als eerste in het restaurant waren vroeg de ober netjes hoe we ons voelden in zo'n lege tent. Ze waren super behulpzaam en legden goed uit wat er op de kaart stond.
Toen ik me niet zo lekker voelden kwamen ze met een speciaal kruid en ik denk dat de kok kwam om uit te leggen wat de werking was. We konden geen fooi bij pinnen en ze benadrukten dat we absoluut niet verplicht waren om fooi te geven. Dat was nieuw voor ons in Marrakesh ;)
Een waardige nummer 1 van Tripadvisor!

Bedank 472charissav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Barometre212, Propriétaire van Baromètre Marrakech, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2018
Google-vertaling

Thanks a lot for your wonderful words !
We are so glad to read you and all the team will be very happy to hear your words.
We hope to see you among us again,
Thanks a lot

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in marakesh. In een hippe zaak met vriendelijk personeel.
Het eten was verrukkelijk. Prachtig opgemaakte borden.

Bedank Marielle B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hamza89, Manager van Baromètre Marrakech, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 mei 2018
Google-vertaling

After translating we are so glad to understand you enjoyed your time among us !
Thank you for taking the time to share your experience with the Tripadvisor community.
Hope to see you again among us soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het personeel was erg aardig. We wisten niet zo goed wat te kiezen dus vroegen we om recommendations van de ober. Zijn aanbevelingen waren niet de duurste gerechten op de kaart en wel heel lekker. Ook visueel heel mooi opgesteld. Het smaakte heerlijk. De cocktails waar het restaurant om bekend staat waren aan de dure kant, maar wel de moeite waard.

Bedank Cindyzhu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Barometre212, Owner van Baromètre Marrakech, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 maart 2018
Google-vertaling

After translating your review we are happy to understand taht you enjoyed your experience at Baromètre.
In fact, the role of the waiter is to inform or advise you and his suggestions are related to your preferences and needs and we try to help our guest in the best way possible.
Thanks again for your review !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Baromètre Marrakech bekeken, bekeken ook

Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
 
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
 
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
 

In Baromètre Marrakech geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding