Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nice restaurant”
Beoordeling van Palais Jad Mahal

Palais Jad Mahal
Geclassificeerd als nr. 298 van 1.148 Restaurants in Marrakesh
Keukens: Frans, Marokkaans, Thais
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
9 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn binnengegaan om ons gevoel en omdat we de sfeer prachtig vonden. Een mooie oude riad. Sfeer en gezelligheid super, het eten vonden we iets minder. De inrichting is super van bar tot restaurant. Vriendelijk personeel. Minpuntje waren de tafeltjes en zetels. Na een half uurtje deed onze rug pijn en moesten we afwisselen van stoel of bank. Nadeel is ook dat alles te donker ismen dan heb je gelukkig een gsm die je verlichting geeft om de menu te lezen. Als ze kleine lampjes zouden geven bij de kaart zou dit wel super zijn en kunnen de gsm weg blijven.

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank Fientje1975
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.059)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 2.059 beoordelingen

28 september 2016 beoordeeld

Prima club met een fantastische band die afwisselend Marokaanse en Europese muziek speelt. Drank is vrijelijk verkrijgbaar, alhoewel enigszins aan de prijs. Publiek is gemeleerd, bestaand uit jonge Marokanen die zich hier vermaken en Euroese toeristen.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Macs R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Jad Mahal is fantastisch! Goedkoop is anders maar meer dan te gek. Op de kaart echte Marokkaanse gerechten en tevens een Franse kaart. De wijnkaart is oneindig en ook de cocktails zijn erg goed.
Tijdens het eten word je voorzien van een te gekke show, moet je meemaken!
Na het diner zeker even het gordijn achter in de zaak opzij trekken, hier is een ware club met een te gekke band!

Datum van bezoek: mei 2016
Bedank charlottelw_peeters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie plek voor een avondje uit, ze hebben een goede band en de danseressen zijn leuk om naar te kijken.
Waarom geen 5 bolletjes omdat het overdreven aan de prijs is maar voor de rest is het top.

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank Kjanse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Supergezellig met buikdanseresen en vuur. Ook het eten smaakt voortreffelijk. De lamsschouder voor 2 personen is zeker een aanrader die smelt op je tong.

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank Maastrichten0430
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jad293734, Directeur général van Palais Jad Mahal, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juli 2016
Google-vertaling

Dear customer
We are happy that you apprecciated our restaurant

We always grant a particular attention for the confort and the satisfaction of our customers

We hope to receive you very soon in our restaurant

We invite you to consult our updates on our web site and faccebook page

Under the name of all staffs we thank you for your loyatly

Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Palais Jad Mahal bekeken, bekeken ook

Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
 
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
 
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
 

In Palais Jad Mahal geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding