Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:30 - 18:30
  
Google
Manieren om Le Jardin Secret te ontdekken
vanaf US$ 19,33
Meer info
Souks & Gardens - Privé
2 beoordelingen
vanaf US$ 59,13
Meer info
vanaf US$ 21,60
Meer info
vanaf US$ 50,00
Meer info
Beoordelingen (2.597)
Beoordelingen filteren
2.597 resultaten
Waardering van reizigers
1.709
645
178
43
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.709
645
178
43
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.597 beoordelingen
Beoordeeld op 17 juli 2019 via mobiele applicatie

Midden in de drukke steegjes met de vele winkels vindt je hier deze verborgen parel. 6€ pp inkom. Er zijn 2 tuinen met uitleg over de restauratie en de waterkanalen. Zeer mooi qua beplanting en sfeer. Boven kun je op het terras genieten van de tuin en de daken van de stad. Je kan er iets eten en drinken. Reken een uur voor het bezoek.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank siegfriedbr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2019 via mobiele applicatie

Uren op het terras beneden gezeten genoten van de mooie tuinen, het paleis en de mensen die voorbij kwamen. Adempauze na een halve dag in de Medina.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank nanda d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 mei 2019

Mooie tuin met veel bomen, cactussen en bloemen. Mooi aangelegd met een prachti versierd prieel in het midden. Een bijzonder irrigatie systeem wordt met bordjes duidelijk gemaakt. Wel duur voor wat het is.

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank famfransz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 mei 2019

De tuin is prachtig en een oase van rust. Wij waren hier lekker vroeg. We hebben hier heerlijk gewandeld en boven op het rustige terras een drankje gedaan waar je mooi overzicht hebt over de tuin

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank 273saskiad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 april 2019

We hadden die dag reeds de Jardin Majorelles bezocht. Deze Jardin Secret is 1000 maal mooier en authentieker dan die van YSL! Laat de Majorelles over aan de toeristen en kom naar de Jardin Secret, geniet van deze oase van rust en het "echte" riad gevoel.

Datum van activiteit: april 2019
Bedank JoD2339
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken