Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.553)
Beoordelingen filteren
2.553 resultaten
Waardering van reizigers
880
1.095
362
141
75
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
880
1.095
362
141
75
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.553 beoordelingen
Beoordeeld op 1 oktober 2016 via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel in het hotel.
Kamer was zeer proper en uitgerust. Microgolfoven, frigo, water en koffie waren aanwezig. Op de badkamer was een ruim assortiment producten aanwezig. Enkel de douche verdient een opknapbeurt.
Onze kamer had een balkon met uitzicht op het Disney Californie Adventure park. Je kan er kiezen voor vallet parking of zelf parking. Parkeren kost wel € 16 per nacht.
Het zwembad, bubbelbad en fitness waren zeer verzorgd.
De parken liggen op een 10 minuten wandelen wat een pluspunt is.
Kortom een goed hotel.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Frank C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 september 2016 via mobiele applicatie

Mooie ruime kamer en een fijne omgeving. Niet heel druk savonds maar wel een veilig gevoel. Uitzicht op Disney (vooral in de avond erg leuk), en op loopafstand. Restaurantjes en supermarkt om de hoek en in het hotel zelf ook genoeg keus.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Chantal S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ian g, General Manager van Sheraton Park Hotel at the Anaheim Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 september 2016
Google-vertaling

We are pleased that the location and service of the hotel met your expectations and thank you for your kind comments.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 6 september 2011

Mijn vriendin en ik verbleven hier tijdens het weekend van Labor Day om naar Disneyland te gaan.
De medewerker bij de receptie die onze aankomst regelde was zeer vriendelijk en bood ons verschillende kamers, in plaats van er één toe te wijzen.
Ik waardeerde dat echt.
Zodat je het weet, niet alle kamers hebben balkons waarop je naar buiten kunt stappen.
Iemand schreef een beoordeling waarin stond dat een medewerker hen had verteld dat de 11e verdieping geen balkons heeft waarop je naar buiten kunt stappen.
Ik ben er vrij zeker van dat die persoon de informatie verkeerd begrepen heeft.
De kamer die op dat moment beschikbaar was op de 11e verdieping beschikte waarschijnlijk niet over een balkon.
We kregen het "Disneyland uitzicht," het was niet zo magisch als verwacht.
Om eerlijk te zijn, je moet waarschijnlijk een hogere verdieping nemen met een balkon, indien beschikbaar.
De enige opkikker bij een uitzicht op de achterkant van Disney is het vuurwerk 's nachts ...
Maar goede kans dat je daarvoor in het park bent.
Over het algemeen waren alle medewerkers waar we tegenaan liepen aangenaam en behulpzaam.
De kamer en het terras waren brandschoon, huishoudsters doen geweldig werk in de kamers.
Parkeren kost $15 per dag en ze laten je tot 10 uur in de avond parkeren op de dag dat je vertrekt, wat erg handig was.
Disneyland ligt op 15 minuten lopen van het hotel, je hoeft alleen 1 groot kruispunt over te steken.
Ik zou dit hotel zeker aanraden aan iedereen die een leuke plek zoekt om in te verblijven tijdens een bezoek aan Anaheim.

2  Bedank Rikou00
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 5 september 2011

Ik ben blij dat ik om een rustigere kamer verzocht had in plaats van uit te checken.
Bij de deuren van alle kamers ontbreekt de geluidsisolatie voor de buitendeur zoals weerstrips en een deurstop.
Dus je kunt de hal horen in de kamers.
De kingsize slaapkamers hebben aangrenzende deuren die zo dun zijn, dat je een gesprek met de buren kunt hebben en elkaars tv-programma's kunt horen.
Ik verhuisde naar een kamer aan het eind van alles, ver van de lift en het was veel rustiger.
Restaurant Molly was waardeloos maar de roomservice was fantastisch en slechts 3 keer de prijs.
Het fitnesscentrum was fantastisch.
Ik betaalde $116 per nacht voor een week.

Bedank treborsf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 4 augustus 2011

We verbleven in dit Sheraton voor een politieke bijeenkomst en waren aangenaam verrast door het comfort en de algehele leuke sfeer van het hotel.
De lobbybar was groot genoeg voor een geïmproviseerde bijeenkomst, het zwembad was mooi en de bedden waren de meest comfortabele waar ik in jaren op heb geslapen - waaronder mijn eigen bed.
Ik denk dat ik wil verhuizen naar het Sheraton!
Het personeel was universeel efficiënt en vriendelijk - het meisje dat ons incheckte gaf ons een gratis upgrade naar de torenkamer waar we een balkon hadden en een nachtelijke gratis vuurwerkshow van Disneyland!
Alhoewel er veel gezinnen waren, de hotelgangen waren rustig en we sliepen geweldig.
Ik ben geen grote fan van zakelijke hotels, maar geen klachten daarover!

Bedank pharrisslo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken