Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.743)
Beoordelingen filteren
3.743 resultaten
Waardering van reizigers
2.232
1.035
301
110
65
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.232
1.035
301
110
65
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 3.743 beoordelingen
1 november 2016 beoordeeld

Goed hotel met alle faciliteiten die je denkt nodig te kunnen hebben. Ontbijt is niet goed! Alleen standaard al-la-carte en geen buffet. Kiezen uit American of continentaal voor 28 dollar. Als je echter alleen toast, een eitje of een sapje wil, komt dat boven op die 28 dollar. Ook al eet je verder niets! Daarnaast moet je lang wachten op je ontbijt bij drukte. Kortom, buiten het hotel een ontbijt zoeken is beter bij haast, een eenvoudige wens, kleine eters of gezonde eters!

Kamertip: Vrij veel verkeer langs het hotel, op zich niet storend. Wel veel hulpdiensten met sirenes vanwege het knooppunt aan wegen voor de deur!
  • Verbleef: oktober 2016, reisde alleen
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank John4x6
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2014 beoordeeld

Ik heb een week in het hotel door mogen brengen toen ik voor mijn werk in Washington was. Het is een geweldig hotel, de service is fantastisch. Dat begon al toen ik aankwam, het inchecken ging heel vlot en het contact was persoonlijk. De kamer is "immaculate", de inrichting is modern en warm, ik vind vooral de "shutters" prachtig. Heerlijk om 's ochtends gewekt te worden door zacht zonlicht. In de omgeving van het hotel vind je alles wat een verblijf aangenaam maakt, goede restaurants, mooie winkels en op zondag een geweldige Farmer's Market! De staff is uiterst vriendelijk en zeer customer oriented. Een gezellige bar en een toprestaurant completeren het plaatje. In November ga ik weer een week naar Washington en weet zeker dat ik terug ga naar het Dupont Circle Hotel.

  • Verbleef: augustus 2014, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Lilian146
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheDupontCircleHotel, Manager van The Dupont Circle, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 september 2014
Google-vertaling

Hello Lilian146,

We are so happy you stayed with us on your recent trip to Washington, DC. We are so glad you enjoyed our Hotel and your experience with us. We love hearing from our guests on our service and if there is anything we can improve on. Please let us know when you plan your next trip, matthew_peschke@doylecollection.com.

Best Wishes,

Matt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2012 beoordeeld

Hotel ligt aan een gezellige rotonde met een parkje in het midden.
Dicht bij bezienswaardigheden, op 10 minuten loopafstand van het Witte Huis en de metro om de hoek.
De bar is 's avonds toegankelijk voor ieder, het is er veelal gezellig.
Vriendelijke service.
Mocht je iets nodig zijn, bijvoorbeeld een extra setje glazen of een waterkoker, het wordt direct verzorgd.
Bakkerszaakje,supermarkt & Starbucks om de hoek, en het diner en ontbijt in het restaurant is prima.
Gezellige plek in Washington DC.

Kamertip: Achterkant rustig, voorzijde; zevende verdieping een mooi uitzicht
  • Verbleef: januari 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank werldreiziger0111
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2011 beoordeeld

Mooie grote kmr, prima service en lokatie. Erg prettig!

Kamertip: Maakt niet zoveel uit waar je zit.
  • Verbleef: september 2011, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank rrrss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
8 augustus 2011 beoordeeld

Ik vind dit hotel echt geweldig en verblijf hier al jarenlang, terugkerend tot de tijd dat het Jury's Hotel was.
De roomservice is snel en heerlijk, de locatie en de perfecte kamers zeer schoon en mooi.
Mijn enige klacht is de badkamer.
Om een of andere reden betekent de futuristische look waar ze voor gaan dat in de toekomst de mensen doorzichtige glazen deuren en lage douchemuren waardoor er overal water vloeit in hun badkamer hebben.
Als ze de badkamer zouden renoveren, zou ik ze uitstekend geven.

1  Bedank PCreasy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken