Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“lange wandeling”
Beoordeling van National Mall (The Mall)

National Mall (The Mall)
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 49,00*
Vanaf
Hop-on hop-off bustour door Washington DC ...
Geclassificeerd als nr. 15 van 439 dingen om te doen in Washington DC
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Prijs: Nee
Aanbevolen duur van bezoek: 2-3 uur
31 mei 2018 beoordeeld

De Mall loopt van het Lincoln Memorial tot aan het Capitool en is 4 km lang. Het is een mooie wandeling langs goed verzorgde grasperken en vijvers. Onderweg interessante bezienswaardigheden zoals het WOII monument en het Washington Monument

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank mion369
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (7.553)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

12 - 16 van 7.553 beoordelingen

22 mei 2018 beoordeeld

Door via de groene Mall te wandelen, heb je bijna geen last van verkeersdrukte. De belangrijkste bezienswaardigheden zoals het Witte Huis e.d. liggen op of langs The Mall. Daardoor is dit ideaal als je vanaf het congresgebouw naar beneden wandelt en eventueel vanaf daar het openbaar vervoer terugneemt. Aanrader!

Datum van activiteit: juni 2017
Bedank A. H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2018 beoordeeld

Prachtig aangelegd, met mooie indrukwekkende monumenten. Zelf vond ik het World War II monument het meest indrukwekkend. Al die soldaten die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid verdienen het herinnerd te worden.

Datum van activiteit: april 2018
Bedank sheila857
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2018 beoordeeld

aan The Mall vind je eigenlijk alles; het witte huis, het Capitool, Jefferson memorial en Lincoln memorial. wel gemakkelijke schoenen aan doen want het is een eindje wandelen, alles bij elkaar ongeveer 6 mile.

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank JohnK6000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
1 februari 2018 beoordeeld

Ben je in DC, moet je The Mall bezoeken. Groots en leuk om daar te lopen, de plek die je zo vaak op tv ziet.

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank chris10n3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die National Mall (The Mall) bekeken, bekeken ook

 

In National Mall (The Mall) geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding