Hele nette camping met ontzettend vriendelijk personeel! Wij hadden een grote plek gereserveerd vlak bij het water, top! Het sanitair werd heel vaak gepoetst, alleen jammer dat er campeerders zijn die het ofwel zelf smerig maken ofwel hun kinderen niet tot de orde roepen wanneer ze met wc-papier proppen maken in het sanitair of wanneer ze van de douches hun basiskamp maken bij het oorlogje spelen (dit maakte dat het er soms wel wat smerig bij lag). Maar hier kan de camping niets aan veranderen. De camping was helemaal vol toen wij er waren, maar dat stoorde niet. Altijd voldoende plaats aan het zwembad, in de douches en het restaurant. En toch gaat er een heerlijk rustige vibe door de camping waardoor je jezelf ook snel thuis en op je gemak voelt. Het brood dat op de camping te koop is, is heerlijk!! In het restaurant kan je heerlijk eten (hebben wij 4 keer gedaan). Altijd lekker en helemaal niet te duur (eten in Dieulefit was stukken duurder en minder vriendelijke bediening en het was zeker niet lekkerder dan op de camping). Het animatieteam was ook super goed! Met een Nederlandstalige animatrice Rosa, daar heeft onze zoon een aantal keer genoten van de leuke activiteiten (pottenbakken, lampionen maken, weervolven van wakkerdam spelen). En de wandeling met Thomas is een echte aanrader. Met onze hele kleine groep hebben we kunnen genieten van de mooie omgeving en hebben we van Thomas heel...Hele nette camping met ontzettend vriendelijk personeel! Wij hadden een grote plek gereserveerd vlak bij het water, top! Het sanitair werd heel vaak gepoetst, alleen jammer dat er campeerders zijn die het ofwel zelf smerig maken ofwel hun kinderen niet tot de orde roepen wanneer ze met wc-papier proppen maken in het sanitair of wanneer ze van de douches hun basiskamp maken bij het oorlogje spelen (dit maakte dat het er soms wel wat smerig bij lag). Maar hier kan de camping niets aan veranderen. De camping was helemaal vol toen wij er waren, maar dat stoorde niet. Altijd voldoende plaats aan het zwembad, in de douches en het restaurant. En toch gaat er een heerlijk rustige vibe door de camping waardoor je jezelf ook snel thuis en op je gemak voelt. Het brood dat op de camping te koop is, is heerlijk!! In het restaurant kan je heerlijk eten (hebben wij 4 keer gedaan). Altijd lekker en helemaal niet te duur (eten in Dieulefit was stukken duurder en minder vriendelijke bediening en het was zeker niet lekkerder dan op de camping). Het animatieteam was ook super goed! Met een Nederlandstalige animatrice Rosa, daar heeft onze zoon een aantal keer genoten van de leuke activiteiten (pottenbakken, lampionen maken, weervolven van wakkerdam spelen). En de wandeling met Thomas is een echte aanrader. Met onze hele kleine groep hebben we kunnen genieten van de mooie omgeving en hebben we van Thomas heel veel tips gekregen over leuke bezienswaardigheden (zoals wandelen naar de top van de col de la pousterle, een bezoek aan de markt van Saillians, wandelen op de col de la chaudière,....). Kortom, wij hebben genoten van een heerlijke vakantie hier op deze camping en willen zeker nog eens terug komen!Meer
Minder weergeven