Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (95)
Beoordelingen filteren
95 resultaten
Waardering van reizigers
14
36
26
11
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
14
36
26
11
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 95 beoordelingen
Beoordeeld op 14 augustus 2019

Leuke typische huisjes in prachtige tropische omgeving. Heerlijk zwembad met uitzicht op zee, weinig schaduw bij het zwembad. Veel trapjes. Airco maakte een hels kabaal. Wij hadden alleen heet water in het huisje. Knap ontbijt, veel keuze, zo ook bij het diner. Alleen erg veel vliegen die mee-eten uit het buffet. Heel veel grote krabben die voor je wegduiken her en der. Heb je geen last van; ze zijn banger voor jou dan jij voor hen. Zelfs massage bij het zwembad. Snorkelen met boottripje was aardig maar is veel mooier elders (bij de Varkensbaai!/Bahia de Cochinos).

Kamertip: ik zou bij voorkeur in de buurt van het zwembad een huisje vragen, dat is gelijk ook in de buurt van het restaurant
Datum van verblijf: juli 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank WendyTess
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 januari 2019

Leuk hotel op heuvel en ondiep baaitje tijdens fietsreis Djoser. Het buffet en ontbijt diner was goed. Het uurtje gratis snorkelen ging niet door omdat de zee te ruw was. Mooi uitzicht in het hotel over de baai.

Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank JanKroes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 januari 2018

Leuke huisjes te bereiken via een groot aantal trappen (er zijn ook laag gelegen huisjes, maar dan moet je alsnog de trappen op voor het restaurant en zwembad). Mooi groot zwembad en uitzicht over de zee. Leuk om hiervandaan te gaan snorkelen. Het eten (in buffetvorm) is prima. De bar is op sommige avonden erg gezellig. Locatie is wel erg afgelegen. Je moet een half uurtje rijden voor je in Cienfuegos bent. Geen wifibereik.

Kamertip: niet goed toegankelijk voor mindervaliden
Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ip763
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2016

Mooie en ruime bungalows (volgens Cubaanse normen) gelegen aan een baai. Je kan er snorkelen en grotten bezoeken. Het krioelt er van de krabben. Heel veel trappen, een zwembad gevuld met zoutwater, een restaurant met een goed buffet voor ontbijt en dinner en een leuke bar, waar we samen met de Cubanen tot een stuk in de nacht hebben gedanst op live muziek.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Hugo_Nina
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2016

Een echte wow-accomodatie. Machtig mooi gelegen, schoon, voldoende plaats in de bungalows. Water en airco voorhanden. Tevens een goed ontbijt. En belangrijk gelegen op een steenworp afstand van Trinidad!

Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Xyz1334
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken