Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meer voor vrienden dan voor gezin met kinderen”
Beoordeling van Momenti by Primo Piano

Momenti by Primo Piano
Geclassificeerd als nr. 1 van 28 Restaurants in Brielle
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Internationaal
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
23 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze trouwdag gevierd en dat van te voren meegedeeld. Er werd niets mee gedaan helaas. De inrichting van dit restaurant is sober te noemen. Bediening is vriendelijk en correct maar had wat moeite verstaanbaar Nederlands te praten. De kaart is niet heel kindvriendelijk. Pas achteraf bleek dat je gewoon pizza of pasta kon bestellen. Dat had best wel even aan onze zoon verteld kunnen worden; het werd niet herkend dat hij niet veel lekkers zag op de kaart. Jammer.
Gerechten eerlijk en heerlijk en worden geserveerd met goede passende wijnen. Goed geprijsd. Meer voor vrienden dan voor gezinnen met kinderen.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Briellenaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (148)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

14 - 18 van 148 beoordelingen

28 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Bijzonder goed Italy restaurant in BRIELLE,
Gezellig ambiance,
Fijne bediening en Lekker eten met klasse.
Een aanrader!!

Datum van bezoek: mei 2018
2  Bedank Arissa A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een Italiaans restaurant waar je kunt genieten van de maandelijks wisselende streekmenu’s uit Italië.
Verwacht geen pizza’s maar lekker bereide voor-, hoofd- en nagerechten. De Italiaanse wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en voortreffelijk smaak.

Datum van bezoek: april 2018
1  Bedank tonpustjens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben echt niets aan te merken op onze avond bij dit fijne restaurant. Prettige inrichting, lekker eten en mooie wijnen. Alles klopte. De gerookte tonijn is een aanrader en de pinot grigio-chardonnnay smaakte ook erg goed. Zeker ook grote complimenten voor de twee dames van de bediening die onze avond compleet maakte. Bedankt!

Datum van bezoek: april 2018
2  Bedank Yscha W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgelopen zaterdagavond heb ik met mijn vriendin bij Momenti gegeten. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, was de service goed verzorgd. Zo kregen wij al snel een lekkere amuse met een drankje bij binnenkomst. Hierna kozen wij voor het chefmenu, hierin kregen wij 4 gangen en bij elke gang 2 gerechtjes met heerlijke bijpassende wijn. Wij hebben erg genoten van zowel de gezelligheid, als het heerlijke eten, het was top!

Datum van bezoek: februari 2018
3  Bedank Florian T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Momenti by Primo Piano bekeken, bekeken ook

 
Hellevoetsluis, Zuid-Holland
 
Hellevoetsluis, Zuid-Holland
 

In Momenti by Primo Piano geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding