Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfect”
Beoordeling van Taverna Vaca Das Cordas

Taverna Vaca Das Cordas
Geclassificeerd als nr. 2 van 112 Restaurants in Ponte de Lima
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Portugees
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
31 augustus 2020 beoordeeld

Vriendelijk restaurant. Niet al te groot. We hadden een tafeltje buiten, en dat was perfect. Eten was zeer goed, bediening vlot en correct. Een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 852al
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (695)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 695 beoordelingen

15 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke en professionele bediening. Lekkere gerechten met eigen accenten. Kaart is vrij beperkt en de prijs is correct maar hoger dan gemiddeld. Wel een aanrader. Mooi terras in klein steegje.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank 896lucp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 mei 2018 beoordeeld

Het interieur is nog wel gezellig te noemen, het eten was op zich wel lekker, maar we vonden het toch wat aan de dure kant.
De codfish pies waren erg lekker, maar het was wel een grote portie voor twee personen (2 i.p.v. 4 stuks zou beter zijn geweest). De kabeljauwschotel van het huis was ook lekker, ook een grote portie.
De bediening kon wat vlotter, sprak ook niet zo heel goed Engels (maar op zich hoeft dat geen probleem te zijn).
De grootste verrassing was de rekening, toen ons 4€ aangerekend bleek te zijn voor een portie brood. Ok, we hadden toestemmend geantwoord op de vraag of we brood wilden, en we hadden wel verwacht dat we ervoor moesten betalen, maar 2€ per persoon is toch echt wel overdreven (het bleek overigens wel op de kaart te staan). Nergens in Portugal betaalden we zo veel voor brood, en ook een fles water was hier opvallend duurder.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank WendyvD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Kleine kaart met veel gerechten om te delen(schotels). De bacalhau was lekker,het hoogtepunt kwam met het toetje... citroen-merenque taart. Geen lekkerder toetje gegeten deze vakantie!
Fijne en vriendelijke gastvrouw.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Jan v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na even zoeken hebben we het gevonden. Buiten gezeten. Op de tip van de ober hebben we de mix van t vlees gekozen voor 2 personen. De zelf gebakken chips er bij waren goed, het vlees gewoontjes. 3 soorten, je zou zeggen van elk soort 2. Maar nee, van t meest malse vlees 1 stuk, van een ander 3. De lokale wijn was prima. Als dit nr 1 is, hoe smaakt het dan bij de anderen? Ik houd mijn hart vast.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Pierrerutgers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Taverna Vaca Das Cordas bekeken, bekeken ook

Ponte de Lima, Viana do Castelo District
Ponte de Lima, Viana do Castelo District
 
Ponte de Lima, Viana do Castelo District
Ponte de Lima, Viana do Castelo District
 

In Taverna Vaca Das Cordas geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding