Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (573)
Beoordelingen filteren
573 resultaten
Waardering van reizigers
150
265
105
34
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
150
265
105
34
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 573 beoordelingen
3 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel is niks mis mee, mooie locatie in het centrum van de stad. Alle bezienswaardigheden zijn goed te doen, te voet of met het openbaar vervoer.
Hotel is netjes, ontbijt eenvoudig maar goed. Zeer vriendelijk personeel. Aanrader op warme avonden: Het terras rechts van het hotel. Live muziek, goed eten en drinken.

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
Bedank QL1969
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn begin mei in Riga geweest, wat een fantastische ervaring was! Het Kolonna Riga hotel ligt op een top locatie vlakbij de basiliek. De kamers waren mooi afgewerkt en alles was netjes en schoon. Ontbijt was prima en het personeel maakte het helemaal af! Ze staan daar dag en nacht voor je klaar, supervriendelijk (net als de andere Letten die we hebben ontmoet) en proberen je zo goed mogelijk te helpen. Tophotel en dat voor die prijs! Chapeau!

Verbleef: mei 2016, reisde met vrienden
Bedank Lisa W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 april 2016 beoordeeld

Uitgekozen op de ligging, en die is perfect! Midden in de oude stad is alles op loopafstand. Personeel is vriendelijk en spreekt goed engels. We hadden de pech van dronken engelse op de gang die aan de deur stonden en erg luidruchtig waren. Maar als dat niet zo is heb je een prima hotel. Ontbijt heeft alles waar je wilt maar ook niet meer. Kamer en badkamer waren keurig schoon en ruim.

  • Verbleef: april 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Erwin B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is typisch Oostblok, maar je hebt er alles wat je nodig hebt, het was schoon en super service. Je kon je koffer er na uitchecken in een kamertje zetten en zelfs nog steeds naar de wc. Riga was super!!

Verbleef: juli 2015, reisde met familie
Bedank maritroxane
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2015 beoordeeld

  • Verbleef: september 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
KHR_Hotel_Manager, Manager van Rixwell Domus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 oktober 2015
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Meer beoordelingen bekijken