Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.471)
Beoordelingen filteren
2.471 resultaten
Waardering van reizigers
1.285
967
160
38
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.285
967
160
38
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.471 beoordelingen
Beoordeeld op 4 januari 2019

Dit is een bijzonder goed gelegen hotel met prima spafaciliteiten. Ook het ontbijt is zeker in orde. Mooi buffet met veel keuze. Het personeel is vriendelijk en staat altijd voor je klaar. Toch zijn er ook enkele kleine minpuntjes aan het hotel: zo komt het vreemd over dat de gasten direct geconfronteerd worden met een 'boetelijst' voor vanalles en nog wat. Komt niet bepaald klantvriendelijk over. Verder is het jammer dat er ook in de nieuwe kamers vast tapijt aanwezig is. Ook de douchekop was niet in orde, want zat al vast van de kalk, dus moet beter onderhouden worden. Tot slot is het ook spijtig dat de matrassen niet echt goed zijn. Jammer.

Al bij al is dit toch een goede keuze in Riga, een mooie (doch kleine) kamer voor een beperkt budget en met een uitstekende ligging. Ook het ontbijt mag er zijn. Geslaagd dus.

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Vincent1984
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
managercentrum, Front Office Manager van Wellton Centrum Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 januari 2019
Google-vertaling

Dear Vincent1984,

We would like to thank you for staying with Wellton Centrum Hotel & SPA and for taking your time to write this review, because opinion of our dear guests is one of the most important things to us!

We are glad that you enjoyed the location of our hotel, as well our SPA area and provided breakfast suited your needs. Please be assured that your views are appreciated and definitely will be taken into consideration!

It was a pleasure to have you as our guest and we are looking forward to welcoming you back to Wellton Centrum Hotel & SPA in the future for even greater moments in our beautiful city.

Best regards,
Veronika Jurcenko,
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 oktober 2018 via mobiele applicatie

Hier 2 nachten verbleven voor een korte citytrip. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en goed Engels! Lekker en uitgebreid ontbijtbuffet, voor ieder wat wils. Nette en schone kamer, ruimte genoeg. De ligging van dit hotel, in old town, is perfect om alles lopend te kunnen bekijken. Zeker een aanrader, en als ik ooit terug kom naar riga zou ik weer voor dit hotel kiezen

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank bucksy29
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
managercentrum, Front Office Manager van Wellton Centrum Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Bucksy29,

Thank you for staying with Wellton Centrum Hotel & SPA and for shared your staying experience with us.

With a great pleasure I learned that you were fully satisfied with our great location - it is true, everything close by walking distance from the top sightseeing sites.

It is also nice to hear that you appreciated provided product in general services, especially, breakfast offer experience and provided room.

We wish you to have a chance to visit beautiful city Riga again and hopefully our property will be on the list where you will return.
Wishing to you just excellent travel experiences ahead!

Kind regards,
Elmira Galimova,
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2018 via mobiele applicatie

Via srprs.me hier terecht gekomen. Het hotel is heel netjes, goede kamers, ruime keuze voor het ontbijt. Zeer vriendelijk personeel. Het ligt heel centraal gelegen waardoor je de stad perfect te voet kan ontdekken. Het restaurant aan het hotel voor ‘s avonds is echt een aanrader.
Als we nog eens naar Riga komen, dan boeken we hier zeker opnieuw!
Transfer naar luchthaven via het hotel is €15. Veel goedkoper dan een gewone taxi waar je al snel rond de €35 zit.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank ranid94
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
managercentrum, Front Office Manager van Wellton Centrum Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2018
Google-vertaling

Dear Ranid94,

Thank you for choosing Wellton Centrum Hotel & SPA for your holidays in Riga and for taking your time to write such a thoughtful review about your stay with us!

You cannot imagine how happy we are to receive such a positive feedback. We are very glad to know that you appreciated the cleanliness of the hotel, quality of the rooms and the breakfast provided by our restaurant, as well as the dinner. Thank you for your kind words towards our staff; be assured that your kind words will be shared with the team. We hope that all of it combined made you feel very welcomed in our hotel.

We would like to thank you once again for taking the time to provide us with your wonderful feedback. It was our great pleasure to host you and we look forward to welcoming you again in Wellton Centrum Hotel & SPA, which we hope will be very soon.

Kind regards,
Elmira Galimova,
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juli 2018

Fijn ontbijtbuffet, mooie kamers. Ik kreeg zelfs een upgrade van mijn hotelkamer. Perfecte uitvalsbasis om Riga te ontdekken. Tig terrasjes op loopafstand, evenals een hoop bezienswaardigheden en zelfs een supermarkt. Goed Engelssprekende medewerkers, die je graag te woord staan.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde alleen
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dieuwke S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
managercentrum, Front Office Manager van Wellton Centrum Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2018
Google-vertaling

Dear Dieuwke S,

Thank you for your stay in Wellton Centrum Hotel & SPA and for sharing your comments with us!
We are so ecstatic to read your wonderful review and very pleased you thoroughly enjoyed your holiday and that the hotel met your expectations.
On behalf of all our hotel personnel, we would like to inform you that it would be a great pleasure to welcome you back to Wellton Centrum Hotel & SPA again in the nearest future and to have a chance to make your next stay as memorable!

With kind regards,
Elmira Galimova,
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2018 via mobiele applicatie

Ik heb via srprs.me een aantal nachten in dit hotel mogen slapen. Bij aankomst werd ik al verrast door een upgrade naar een iets grotere kamer. Voor de rest aardig personeel en een prima uitvalsbasis. Matrassen hadden alleen wat zachter gemogen.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank Dieuwke S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken