Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (531)
Beoordelingen filteren
531 resultaten
Waardering van reizigers
99
173
130
65
64
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
99
173
130
65
64
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 531 beoordelingen
Beoordeeld op 20 september 2018 via mobiele applicatie

Om met het positieve te beginnen; de lokatie is mooi, midden in de oude stad van Tallinn. Maar verder is er nog wel wat op te merken. Het hotel is gevestigd in een oud pand en dat geeft natuurlijk z'n beperkingen. Zoals geen lift, veel en logge trappen,kleine kamers. Voor mensen die slecht ter been zijn of moeilijk trappen kunnen lopen een regelrecht drama.
Erger wordt het als je een kamer op de 4e, 5e of 6e verdieping krijgt. Dan wordt het niet alleen heel ongemakkelijk maar ook gevaarlijk. De kamers op de 5e en 6e verdieping liggen op een soort zolder/vliering en zijn alleen met een kleine smalle trap te bereiken. Koffers moet je een voor een naar boven sjouwen en dan voor of achter je. De trap is te smal om deze naast je te dragen. De enige vluchtroute uit deze kamers is diezelfde smalle trap. Als er brand beneden uitbreekt zit je dus als rat in de val.
Daar komt bij dat de kamers door het schuine dak moeilijk te belopen zijn. Je moet oppassen je hoofd niet te stoten. Bovendien zit er vlakbij de deur op de grond een houten blok. Bij paniek in het donker grote kans dat je daar over struikelt en als valt knal je tegen de muur. Maar goed, bij brand kan je er al toch niet uit.
Wat ook irritant is, is dat het enige raam een rond raam is zonder gordijn. En dan ook nog bijna boven het bed. Vroeg in de ochtend baadt je dus al in het licht.
Voorts was er wel een minibar met cola en bier maar zonder koeling en deden niet alle lampen het. Het ontbijt was ook wat beperkt maar dat is in meer hotels in Tallinn.

Advies: als je voor de lokatie gaat, eis dan een kamer niet hoger dan verdieping 2.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank 417keesd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 augustus 2017 via mobiele applicatie

Weggestopt op een ongelooflijke klein, enorm stinkend zolderkamertje op de vijfde verdieping van het hotel. Na vijf verdiepingen sjouwen met je koffer maak je de deur van de kamer open, waar de walmende geur van Franse blauwader kaas je tegemoet komt en dit elke keer bij het betreden van de kamer, en de badkamer is nog erger. Absoluut geen aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2017
Bedank Waregenieter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 november 2016

Het hotel is uitstekend gelegen, in het hartje van de oude stad. onze kamer was echter heel klein, de 2 eenpersoonsbedden stonden achter elkaar !!
badkamer was ook klein, doch heel proper. Het ontbijt was voldoende en lekker (brood, ei, muesli, havermout, fruit, enz...). De kamers aan de straatkant hebben soms last van nahtlawaai.

Kamertip: Vraag een grote kamer. de kleinere kamers zijn echt héél klein. Opgepast: er is GEEN lift
Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank marcuspaulus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kati M, Guest Relations Manager van Three Crowns Residents, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 december 2016
Google-vertaling

Dear marcuspaulus, Thank You for your feedback.

We are truly sorry for the inconveniences during your recent stay with us! Nightlife can be noisy at Tallinn Old Town sometimes.

Tallinn Historical Hotels with its team is looking forward to welcoming you back soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2016

Dit hotel ligt midden in het oude centrum. De tweepersoonskamer die wij hadden was erg klein en we konden maar net onze bagage kwijt. Ook de badkamer was klein. De douche werkte goed. Het ontbijt was goed.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Henriëtte V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juni 2016

Het is centraal gelegen. Ik had na onderhandelen een goede kamer gekregen. Elk vertrek is omgebouwd naar een standaard kamer. Sommige kamers zijn letterlijk donkere hollen in het hoofdgebouw en in de kelder. In de kelder slechte luchtverversing.

Het ontbijt is matig , weinig variatie en vaak te weinig of niet genoeg borden en kommen aanwezig.

De koffie is niet sterk.

Pluspunten aan het ontbijt :

Worstjes, gehaktballetjes en scrambled eggs.

Ook was er voldoende melk aanwezig!

Kamertip: Boek geen kamer zonder ramen.
Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde alleen
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Martijn H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken