Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.128)
Beoordelingen filteren
1.128 resultaten
Waardering van reizigers
255
514
279
48
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
255
514
279
48
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.128 beoordelingen
Beoordeeld op 4 augustus 2016

Dit hotel ligt net iets buiten de stadsmuren, maar het is kort lopen naar het centrum. Als je een auto hebt is di hotel ideaal, niet de last van parkeren en rijden in het hele drukke centrum. Parkeren bij het hotel is mogelijk. Van hier uit kun je ook s avonds makkelijk naar de buurt Telliskivi lopen, gezelliger dan in het drukke en dure stadscentrum.
Ontbijt en kamers zijn redelijk, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank wilma p
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juli 2016

Hotel Shnelli ligt op goede loopafstand van het centrum, gewoon de rivier volgen en dan kom je automatisch bij het stadhuis uit.
Hotelkamer erg klein en ontbijt met aller erop en eraan. Simpel hotel.
Weinig liften, dus drukte als er groepen aan komen!

Kamertip: alle kamers waren volgens ons erg klein
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Jeanny8
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 september 2015

Hotel zat in een pakketreis. Belangrijkste voordeel was dat het vlak bij het oude centrum ligt: Even een drukke straat oversteken en je bent er. Nadeel was dat de andere kant het station ligt. Niet dat dat heel druk is, de paar treinen per dag vallen te overzien. Vond het qua kamers niet fantastisch, tamelijk krap. En het ontbij theb ik ook wel eens beter meegemaakt.

Kamertip: Kies een kamer aan de voorkant, met uitzicht op de oude stad.
Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Service
Bedank reiziger863
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2015 via mobiele applicatie

Ligt ideaal ten opzichte van oude centrum maar wel in een stationsomgeving, er hangen wat vreemde types rond het hotel. De kamer is modern met WiFi bed was aan de kleine kant. Ontbijt was goed, uitgebreid de worstjes ontbraken niet. Bar sluit wel erg vroeg, 22.00 uur


Datum van verblijf: juli 2015
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank nicoopreis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 mei 2015

Een modern, strak hotel tegenover een park en naast het station> waar je geen geluidsoverlast van hebt (ook niet met raam open) en je loopt zo de stad in. We hadden een standaard kamer op de zevende etage> uitzicht richting station en zee. De kamer was niet echt groot, maar wel met voldoende ruimte om je spullen kwijt te kunnen dmv planken. Diverse stopcontacten op bereikbare plekken en voldoende verlichting. Redelijk ruime badkamer, waar je ook goed je toiletspullen/tas kwijt kon. Ontbijt is in ruim restaurant en in buffetvorm. Er is van alles beschikbaar van haring tot jam. Kamer wordt iedere dag schoongemaakt en schone handdoeken. Aardig en behulpzaam personeel.

Kamertip: kamers tot 10 hebben uitzicht voorkant> stadswal. hogere nummers zicht op de treinen en wanneer je hoog zie je in de verte de zee.
Datum van verblijf: mei 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 2Belladonna
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken